| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
esp Miłośnik FSO Perełka 125p Skarzysko | 2005-11-20 21:44:32 Witajcie.
Wracam z trasy do domu. Przelaczam z gazu na benzyne a tu niesamowity smrod benzyny w kabinie. Otwieram maske patrze a tu caly silnik zalany benzyna, ktora leje sie na podloge. Z racji nie posiadania swiatla w garazu i malej ilosc miejsca oraz pory dnia (21.30) nie mialem czasu do tego sie zabrac i prawde powiedziawszy nie wiem czemu tak sie stalo. Wczesniej all bylo OK. Dodam ze z tego co zauwazylem leje sie tak jakby zaraz spod filtra no i jak patrzymy z przodu na silnik to z lewej strony gaznika. Prosze szanownych kolegow o diagnoze, bo samochod na jutro potrzebny wiec od rana bede cos kombinowal. |
esp Miłośnik FSO Perełka 125p Skarzysko | 2005-11-20 22:44:33 i widzicie tu jest problem bo plywaczek byl niedawno wymieniany.
Ale moze byl zle ustawiony w kazdym badz razie to nie pierwszy raz na nowym plywaczku samochod chodzil na benzynie ale dzis dopiero taki numer odwalil. Btw czym i jak dobrze ustawic plywak? |
esp Miłośnik FSO Perełka 125p Skarzysko | 2005-11-21 10:44:34 Problem rozwiazany
Odkrecila sie (nie wiem jakim cudem?) sroba ktorej wylot jest w komorze plywakowej (nie wiem po co?). W kazdym bardz razie jest juz OK. Dzieki za pomoc. |