Co ze śląskim SPOTem ??? (2 lipca 2005- KATOWICE)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam po dłuższej nieobecności spowodownej remontem w domu.Słychać coś o jakimś zlocie w naszym rejonie???

[ wiadomość edytowana przez: Aldik dnia 2005-06-13 20:00:25 ]

czesc wszystkim

hmm 4 czerwca spot karjowy wiec mysle ze spot śląski mógłby sie odbyć gdzies w 3 tyg czerwca 18 lub 19 czerwca

pozdrawiam

Ja tak myślałem 25/26 czerwca lub 2/3 lipca.

hehe Jak jest spotkanie nie przyjeżdżają, a jak spotkania nie ma to pytają kiedy będzie wazzzzzzzzz uppppp pytam...

Cytat:
2005-05-28 17:57:43, Aldik pisze:
Ja tak myślałem 25/26 czerwca lub 2/3 lipca.

mi pasuje kazy termin

ale do 2-3 lipiec to zawory beda juz po wymianie lub bedzie niespodzianka

pozdrawiam

Cytat:
2005-05-29 14:32:16, michal25 pisze:
mi pasuje kazy termin ale do 2-3 lipiec to zawory beda juz po wymianie lub bedzie niespodzianka pozdrawiam

nowy zakup? . Jedziesz na ZLOT?
Cytat:

Witam po dłuższej nieobecności spowodownej remontem w domu.Słychać coś o jakimś zlocie w naszym rejonie???

no był juz pare tygodni temu... . Mi termin każdy pasuje, byle w weekend i najlepiej w niedzielę. Będziemy o tym pisac jeszcze napewno, narazie ZLOT przed nami i nie piszmy o SPOTach.

Cytat:
2005-05-30 11:00:09, Jeztom pisze:
no był juz pare tygodni temu... . Mi termin każdy pasuje, byle w weekend i najlepiej w niedzielę. Będziemy o tym pisac jeszcze napewno, narazie ZLOT przed nami i nie piszmy o SPOTach.

Najważniejsze to żebym miał gaz w butli

szkoda że nie będę mógł zaszczycić swoją obecnością na zlocie ale nie ma tego złego

Cytat:
2005-05-28 20:04:24, marcingo pisze:
hehe Jak jest spotkanie nie przyjeżdżają, a jak spotkania nie ma to pytają kiedy będzie wazzzzzzzzz uppppp pytam...

ja już pisałem wcześniej dlaczego wtedy nie mogłem przyjechać i nie mam zamiaru się powtarzać dwa razy !!! Pozdrawiam!!!

Cytat:
2005-05-31 20:51:20, luke26dg pisze:
ja już pisałem wcześniej dlaczego wtedy nie mogłem przyjechać i nie mam zamiaru się powtarzać dwa razy !!! Pozdrawiam!!!

ale dlaczego sie stresujesz? nie rozumiem... Nie Ty jeden i wcale nie uderzam do Ciebie... bardziej do ogółu...

pozdrawiam

Jeszcze na pewno odbędzie się jeden SPOT, wiec Ci którzy się nie zjawili będą mieli okazje sie wykazać!

tu też spory. spory w sensie kłutnie

Cytat:
2005-06-03 16:02:20, MARCIN_RADOM pisze:
tu też spory. spory w sensie kłutnie

Jeżeli masz na myśli wymiane zdań między mną a luke26dg to ja tego nie traktuje jako kłótnie i nawet nie chce mi sie kłócić. poprostu było kilka osób które zawiodły z tych lub innych powodów...

Cytat:
2005-06-03 16:36:20, marcingo pisze:
Jeżeli masz na myśli wymiane zdań między mną a luke26dg to ja tego nie traktuje jako kłótnie i nawet nie chce mi sie kłócić. poprostu było kilka osób które zawiodły z tych lub innych powodów...

ja też tego nie traktuję jako kłótnię,a to że nie przyjechałem było jedynie spowodowane musem pójścia do pracy,mam nadzieję że następnym razem poznamy się osobiście Pozdrawiam!

czesc wszystkim

no chlopaki i juz po zlocie krajowym proponuje przejsc do konkretnego zaplanowania terminu spotu na śląsku jak i miejsca

co do temrinu to 2 albo 3 lipca albo 25 lub 26 czerwca

miesjce spotkanie na stacji Bp na gornoślaskiej a od strony geanta a potem przejazd na miejsce gdzie odbylo sie 1 klubowe grilowanie

pozdrawiam

Jak dla mnie to na dzień dzisiejszy czym później tym lepiej

słychać coś w tym temacie???

Widze, ze ktos musi podjąc meską decyzje!
A wiec Spot na Śląsku odbędzie się 2 lipca ok godz 17 ! Na stacji BP w Katowicach przy ul. Górnośląskiej (A4) koło MC'Donalda!

Cytat:
2005-06-13 19:59:30, Aldik pisze:
Widze, ze ktos musi podjąc meską decyzje! A wiec Spot na Śląsku odbędzie się 2 lipca ok godz 17 ! Na stacji BP w Katowicach przy ul. Górnośląskiej (A4) koło MC'Donalda!

No witam Cię serdecznie Aldik!No właśnie zerknąłem w kalendarz no i jest to sobota co jak dla mnie na chwilę obecną dobrze rokuje!Zobowiązuję się,że zrobię wszystko żeby się stawić!!! Pozdrawiam!!!

No to jest duża szansa, że będę obecny chociaż 100% pewności nie mam. tak jak teraz nie mam auta

[ wiadomość edytowana przez: marcingo dnia 2005-06-13 20:47:07 ]

A jednak nie wzieliscie pod uwage mojego wyjazdu w dalekie krajei ominie mnie 2 spot...eeee