MotoNews.pl

Fiat z Karpacza 74 za free

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jeśli ktoś jest zainteresowany Fiacikiem 74 w oryginale zewnętrznie Ok ale brak podlogi (podciągi, podlóżnice). Do oddania praktycznie za darmo, przegląd i ubezpieczenie chyba jest. ma nawet LPG. Niestety w Karpaczu. jakby ktoś byl aziteresowany to proszę o glos. Przepraszam, że zaśmiecam forum, ale jak ktoś się znajdzie to proszę usunąć post. zdjęcia dam jutro

Biorę !!! Na chodzie ?? Tzn zeby chociaż holować się dało. Zeby go odebrac trzeba lawety ??

[ wiadomość edytowana przez: Tony dnia 2005-05-30 22:50:19 ]

niby jeżdzi ale resor prawie wpada, ma chyba nawet przegląd, tylko trzeba się spieszyć bo gość go zezlomuje. w sobotę byl mój znajomy i go oglądal, przez telefon gość mówi, że jest elegancki a jak pojechal do karpacza to się okazalo że nie ma podlogi i tak się wkórwil na gościa, że na koniec tamten dawal mu za darmo go ale on nie chcial

Mam już zdjęcia

[ wiadomość edytowana przez: Robi200 dnia 2005-06-01 21:13:59 ]

Albo cos zepsules albo mi sie cos zepsulo, bo w tym drugim poscie widze tylko duuzo iksików

ja tak samo jesli mozna to jeszcze raz

no ja tez widze iksy same. Nawet sie w jakis wzorek chyba ukladaja

i jeszcze deseczka

Na pierwszyrzut okiem nawet ładny niebieski fiacik...

Cytat:
2005-06-01 21:16:29, vistula pisze:
Na pierwszyrzut okiem nawet ładny niebieski fiacik...

W bardzo zdecydowany sposob zgadzam sie z przedmowca. Szkoda ze to nie zdradza stanu od spodu... :/ Mozna sie napalic na takie zdjecia...

Ładny. Tony go wziął?
Podłogę da się dorobić, hehehehe!

Szkoda ze na drugim końcu polski

kiepski nie jest No i ta stylowa naklejka na przedniej szybie "miami beach"

najważniejsze że jest oryginalny, ma wszystkie duperele, dla samych kierunkowskazów, atrapy, zderzaków, itd. warto wziąść. szkoda że nie bliżej pomorza...

szkoda że niemam zabardzo teraz czasu bo bym go przygarnął do siebie na podwórko,to tylko 50km drogi.

Wlasnie. Zakladajac ze chromy i takie tam blyskotki nie sa jakos strasznie brzydkie, to to auto moglo by byc fantastycznym dawca organow. zwlaszcza za ta cene

Cytat:
2005-06-01 22:48:49, tur pisze:
szkoda że niemam zabardzo teraz czasu bo bym go przygarnął do siebie na podwórko,to tylko 50km drogi.

Gdybym ja miał do niego 50km to już po pierwszym poście by stał u mnie

Gdyby było bliżej, to bym brał od kopa, ale do Kraka, to ten szpej mógłby nie dojechać. Poza tym jeszcze sprawa czy ma OC
Poza tym pod tym ładnym lakierkiem może nie być wcale blachy, więc faktycznie dla detali go można łyknąć....aczkolwiek jeśli ktoś go weźmie i okaże się, że tylko spód jest kiepski, to za stosunkowo niewielkie pieniądze będzie miał porządnego klasyka

Weźnie go ktoś czy stanie obok kombika kolegi karlo??