MotoNews.pl

Jak oceniacie...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
... taka stylizacje?

wybaczcie tragiczna jakosc... postaram sie niedlugo dac wiecej zdjatek tego ciekawego wozu

Chodzi o stylizacje na "bałwanka" czy lakierowane zderzaki?

Cytat:
2005-02-02 21:06:32, adasco pisze:
... taka stylizacje? wybaczcie tragiczna jakosc... postaram sie niedlugo dac wiecej zdjatek tego ciekawego wozu

Nie - tu chodzi o prosty sposób przerwania wyborów hehe Ja od dawna poznałem się na Adamie

dla mnie powod nie jest wazny

Ja dzis jechalem cala (bez miejsca na wycieraczki - szyba przednia) i tyle odsniezone boczne by lusterka bylo widac

czulem sie jak w czolgu hi hi wszystko widac a mnie nie widza

to jest lepsze niz 'ciemne szybki' i jak jasno w srodku

a mimo to intymnie uuaaaa!!!

Ale niestety na exam jechałem hmm....

Cytat:
2005-02-02 21:22:07, Grzegorz2107 pisze:
Chodzi o stylizacje na "bałwanka" czy lakierowane zderzaki?

Grzesiu, badz powazny.. taki duzy a taki dowcipas...
chodzi mo o ospilerowanie i pasek z boku... czy IYO nie zalatuje to WT?
na progu jest dokladka, na tylny blotnik podobnie. Przedni spoiler byl niegdys nieco dluzszy - ale polskie drogi
na tylnej klapie jest mala lotka.
szkoda, ze felg nie widac.
i niczego nie bede przerywal.

konkretniej misiepysie to jest takie auto:

tyle, ze biale, w Polsce i na zywo.

Cytat:
2005-02-02 22:42:49, adasco pisze:
(...) konkretniej misiepysie (...)

Michale z Cracovi..to chyba o nas hehe

Jesli to ta - to fajnie wygląda
Tylko jednak czerwień robi swoje...

Cytat:
Wysłany: 2005-02-02 22:49:06 MikeB:
Michale z Cracovi..to chyba o nas hehe

TERAZ PRZYNAJMNIEJ WIEMY ŻE CZYTAJA TO CO PISZEMY HI HI

a tak poważnie :

to czekałem na lepsze fotki

noooo ale kolor jest suuuper

powiem wiecej NIE TYLKO KOLOR !!!

BAJKA PO PROSTU JA TEZ TAK CHCE HI HI

Ps Ale i tak jednak wole swoja 7 Przywiazalem sie do niej (6 lat u mnie )

Adaś czekam na więcej fotek...Szczerze Ci się przyznam, że już takie auto kiedyś widziałem...I sadziłem, że to samoróbka właściciela
Fajna galanteria, ten spoilerek jest OK...Może pożyczysz od właściciela i sobie skopiujemy?
No i felgi b.b.b.oryginalne .

A ja po dłuższym namyśle mam pytanie do Adama, czy nie ma takich ulotek z samarkami
Poza tym...myślę sobie, że może dlatego krótszy jest przedni zderzak, bo może była tam jakaś nakładka niżej i gość albo zgubił, albo...urwał

to nie zalatuje WT. możesz kupować

Cytat:
może była tam jakaś nakładka niżej i gość albo zgubił, albo...urwał

nie - w bialej zderzak byl jak na prospekcie. Niestety u nas sa inne drogi i peklo - po czym zostalo skrocone powyzej pekniecia.
Nie jest to samorobka wlasciciela - w niemczech byl to "sonderpaket" dla 2105 - taki tuning importera.
Ponoc te auta byly rozbierane i montowane z powrotem w niemczech - stad lepsza jakosc. Nie uwierzycia, ale ten bialas nie ma praktycznie sladow rdzy - a lakier org, o czym swiadczy fabryczna nakleja z boku (niegdys czerwona, teraz splowiala).
Wnetrze lada ta ma w bezu, felerem sa tylne lampy poszprejcowane.
teraz najlepsze: jeden wlasciciel (kupil pracujac za komuny w RFN), przebieg 70.000. Ciekawa jest tez skrzynia - nie jest to piatka typowa, ale wg. wlasciciela czworka robiona dla niemcow, z dolozonym nadbiegiem. Nie wiem, nie znam sie - w kazdym razie jest inna od piatki, jaka mialem w 07. np. ma b. krotka czworke.

spoilery sa klejone , nie wiadomo czym. Ciekawe bydle, wymaga tylko zabezpieczenia antykorozyjnego i do jazdy.
Goral - dziekuje za zezwolenie

hmm ale styling ala arktyka całkiem calkiem bo ta 2 fotka mi sie nie otviera ale jak to "nova" to juz cos mi sie wydaje;]

reszta fotek

i jak teraz?

Fotele ma troszke zmienione. Całkiem fajna jest.

Oczywiście z szyber dachem
Nie wygląda tak źle - chyba nie musiałbyś zbyt dużo wkładać kasy

mi sie ona bardzo podoba-ja bym ja brał adasco........po odszykowaniu byłaby to absolutna rewelacja w klubie......
a jak z silnikiem i osiągami....miały standard czy cosik lepszego...
a za ile facet chce sprzedać bo moze ja bym sie skusił

A fotele to nie sa z piatki standardowe?

Cytat:
2005-02-03 16:50:58, soop pisze:
A fotele to nie sa z piatki standardowe?

Adaś: Drugiej takiej nie trafisz...............A jaki interes ubijesz jeśli zrobisz formy z tych progów i spojlerków i będziesz robił kopie na zamówienie

Cytat:
a jak z silnikiem i osiągami....miały standard czy cosik lepszego... a za ile facet chce sprzedać bo moze ja bym sie skusił ::

standarcik....
na aucie nie ma grama rdzy, jest tylko brudna, bo od grudnia stoi nieruszana. Cena? A ile byscie dali?

[ wiadomość edytowana przez: adasco dnia 2005-02-03 19:42:44 ]