Na bazie Opla Omegi...???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Znalazłem na Allegro
allegro

Witam
Jakieś to ..... brzydkie po prostu.
Z przodu bardziej mesia przypomina tym grilem, a z boku i z tyłu ... szkoda dalej pisać.

poprostu feeeeeeeeeeeeee!!!!Kto by chcial takim czyms jezdzic!!!!!!

panowie nie żałujcie amerykańcom niech też mają choci nędzną namiastkę naszej super omeśki. BO DO ORGINAŁU TO TEMU CZEMUŚ NAPRAWDĘ BAAARDZO DALEKO

Pozdrowienia z Suwałk k27

Co i ile ma z Omegi?

ale paskuda.
lepiej niech juz koreanczycy sie nie zabieraja za zadne "tuningi".

W stanach jest CADILLAC CATERA. Troszke bardziej wypasiona wersja od MV3.0 w pełnej opcji.

Ale ja zrobiłem wywiad i nie za bardzo jest to samochód0 który miałby tam niewiadomo jaki RESPECT....

zapewne ma bardzo duzo z omegi, tak samo jak espero. Koreanczycy wykupowali licencje od opla i kopiowali, w sumie to moze nawet lepiej ze uzyli dobrego pierwowzoru bo mogło by byc tragicznie gdyby uruchomili własna inwencję twórcżą (patrz nadwozie ) ps. nexia to tez opel a dokładniej kadet tylko troche unowoczesniony

masz racje, i jakkolwiek śmiejemy się z koreańskich wytworów i to prawdą jest, że na ogół CI co mają skośne oczy dysponują lepszą technologią i potencjałem. Są po prostu bardziej skośni. No i jakoś De-u czy też hyundyowi udało się zalać rynek czymś z czego my się śmiejemy. No cóż.. ale oni sami mieli w tym swój cel... taniość...... skoośnooki potrafi... szczególnie jak pomierzą panewki na całym świece i zastosują w swoich samochodach takie, że z niczego nie podpasuje.... oni jednak potrafią..