| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2005-02-06 12:59:53 Najważniejsze w pracy jest to, by robić to co się kocha... a prznjmniej lubi
Gratulki
Pozdrawiam - SpeedR |
Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2005-02-06 13:35:28 Gratulacje DeeJay Moze kiedys sie wybiora na imprezke prowadzona przez Ciebie... |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2005-02-06 15:31:54 Nieeeee no wyglądasz jak prawdziwy maaaadaaaa facka
Ja też mam nadzieję zobaczyć Cię w akcji na żywo |
DeeJay Klubowy Weteran ![]() Omega B 2.0 8V + Cal ... Łódź | 2005-02-06 21:37:53 Przywiozę cd'ka na najbliższy zlot
I jak będzie sprzęcicho odpowiednie to poszalejemy razem |
Kiniusia Opel Vectra 2,2 dTi Kraków/ Trzebinia | 2005-02-07 18:55:54 Gratulacje DeeJay, popieram w całej rozciągłości trzeba robić to co się lubi lub to co się kocha robić. Liczymy na pokaz Twoich wyczynów na żywo na zlocie ogólnopolskim ![]() |
DeeJay Klubowy Weteran ![]() Omega B 2.0 8V + Cal ... Łódź | 2005-02-07 21:43:17
Czekałem na to
Loop'ing - zapętlanie zaznaczonego momentu muzy w różnych czasach i prędkości scratching - efekt dokładnie jak na vinylach, czyli poruszanie grającej płyty ręką ( oczywiście w cd'kach robimy to kółkiem a cyfrowa technika przedkłada to na efekt jak z vinylu - umiejętności potrzebne do tego są identyczne ) pitch bend - "dokręcanie" lub zwalnianie beatu - przyciskiem lub ręką TAP - liczenie ilości uderzeń na minutę w nagraniu kill - zupełne odcięcie danej częstotliwości
Kiniusia - jak będzie sprzęt to zabiorę go na zlot |