[126] ostatnia sesja zdjeciowa przed śmiercią

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jako ze buda prawdopodobnie pojdzie na zlom zapodaje ostatnie foty mojego malca, robione doslownie godzine przed dzwonem

szkoda autka, jak kazdego chyba

Mam pytanie o felgi, bardzo ładne. Mozesz podac ich dane ?? (nazwa, model, szerokosc, ET itp.)

felgi AUDI/VW, ET38

po co go złomujesz przecież ze spokojem mozna było by go jeszcze zrobić, dzwon nie był tak wielki, wiem bo miałem w 80% identyczny.. Co kupisz za bryke za 600 PLN z kasacji

Co by nie mówić ładnie sie prezentował. Co to za wydech ??

gadalem ze znajomymi blacharzami. jeden wycenil naprawe na 1100zl a drugi na 1000zl bez czesci. a do wymiany jest aku, silnik wycieraczek, zderzak, lampy, maska, blotniki i pas przedni. zamknelo by sie moze w 1500zl a za ta kase to mozna kupic malucha IGŁE!! wiec bez sensu takie babranie w stolcu, w dodatku troche sie przelamal bo na dachu sa male dolki nad drzwiami, prawdopodobnie przesunela sie belka i wahacz wiec pierdole to. moze nie wyglada najgorzej ale wypierdolilem konkretnie. po prostu nie kalkuluje sie go robic, zeby jeszcze reszta budy byla ok a progi sie juz sypią, podloga to puzzle... jego czas sie skonczyl po prostu

Jak patrzę na te zdjęcia, to jeszcze bardziej mi szkoda tego autka.

Cytat:
2005-02-05 23:04:15, Krzyh00 pisze:
gadalem ze znajomymi blacharzami. jeden wycenil naprawe na 1100zl a drugi na 1000zl bez czesci. a do wymiany jest aku, silnik wycieraczek, zderzak, lampy, maska, blotniki i pas przedni. zamknelo by sie moze w 1500zl a za ta kase to mozna kupic malucha IGŁE!! wiec bez sensu takie babranie w stolcu, w dodatku troche sie przelamal bo na dachu sa male dolki nad drzwiami, prawdopodobnie przesunela sie belka i wahacz wiec pierdole to. moze nie wyglada najgorzej ale wypierdolilem konkretnie. po prostu nie kalkuluje sie go robic, zeby jeszcze reszta budy byla ok a progi sie juz sypią, podloga to puzzle... jego czas sie skonczyl po prostu

no racja, nie mam wiecej pytań

Cytat:
2005-02-05 23:03:13, _Szary pisze:
Co by nie mówić ładnie sie prezentował. Co to za wydech ??

Podpinam sie do pytania Kolego dotyczący wydeszku bo mnie to też zaciekawiło.
A autka szkoda i to bardzo.
Pozdrawiam.

samorobka wg. instrukcji ze strony deniora.

brzmi to tak (bardzo glosny jest):

tlumik mp3

Cytat:
2005-02-05 23:53:32, Krzyh00 pisze:
samorobka wg. instrukcji ze strony deniora. brzmi to tak (bardzo glosny jest): tlumik mp3

Dzieki wielkie.

Ehh...no szkoda malca....ale przynajmniej będziesz miał drugiego w częściach....
Pozdrawiam

krzych00 a nie chcesz bocznych kierunkow sprzedac ?

Cytat:
2005-02-05 23:53:32, Krzyh00 pisze:
samorobka wg. instrukcji ze strony deniora. brzmi to tak (bardzo glosny jest): tlumik mp3

Tak troche podejżewałem, biorąc pod uwagę dźwięk i wylot z boku.
Lepiej odtyka od Tekli ??

duzo lepiej...

No fajnie sie prezentowal maluszek ale Krzychu mam nadzieje ze sie nie poddasz i zrobisz nowa rajdowke W sumie czesci juz masz wystarczy tylko znalesc nowego malca albo bude Masz juz cos na oku ??

no wlasnie dzisiaj zaczalem poszukiwania !!

R.I.P [i]

I płać tu człowieku OC

Qrde jak tak poczytałem o wycenie roboty to troszke drogo Ja robie całego maluszka z blacharką i malowanie za taką kase (sama robota) no ale Ty masz dużo części do kupienia pozatym niewiadomo jak się autko będzie zachowywać pod względam geometrii, pogiąć go troszke musiało.
No ale życzę szczęścia przy budowie nowego woza

GDZIE DRWA RĄBIĄ TAM WIÓRY LECĄ , ale szkoda bo ładny sprzęcik. A tak a pro-po było za szybko?, trening?