| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() _Arti_ Opel Bieruń | 2005-02-07 09:36:24 mam pytanko bo mam mozliwośc załatwienia 3 takich kół sa mocno rozbudowane no i mają dzielone masy, prawdopodobnie pochodza z nowej pandy ewentualnie jakiejś lanci.
Co takie koło daje, jak je ewentualnie planować itd. Wiem że takie koło to nowoczesne konstrukcje gdzie część masy koła przed GMP ściska sprężyne i cofa sie lekko w przeciwnym kierunku do obrotów natomisast gdy minie GMP to koło przyspiesza (przesuwa się) o 2-3 cm więcej w kierunku ruchu wraz z obrotami znalazłem poglądowego linka z fotkami, koło zamachowe firmy LUK KLIK
prawdopodobnie opel astra 1.7tdi [ wiadomość edytowana przez: _Arti_ dnia 2005-02-07 09:57:49 ] |
maskekk F&F Wolny Słuchacz :) Pzn | 2005-02-07 14:57:07 no matlumiki jak napisales i w lagunach II jest to bardzo awaryjny element ja bym sie w to nie pakowal. |
Sajmon F&F Sympatyk 126p, CC, Seicento Bydgoszcz | 2005-02-07 15:03:49 Przy tym kole chyba nie ma za dużo do planowania... a wydaje mi sie, ze mogłoby to tylko pogroszyć efektywnośc pracy... |