[OT] Walentynki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jako ze jutro jest ten taki ... dzien .... to oczywiscie z akcentem fiatowym zamieszczam furjus fotke na kartke walentynkowa

foto

ZOSTAN MOJA WALENTYNKA

tak lepiej evilku skopales adres

evil ja juz Kupilem Tobie i Cyferblantowi tez poslalem, tkowa - mam nadzieje ze sie wam spodoba

a tak pozatym to

normalnie wypass

klik
laurka wypASS

WalęZDyńki bueuheu

next site :]

and next

to sie nam romantycznie zrobiło

Cytat:
2005-02-14 17:36:14, jose pisze:
and next

Dobre.

I to jak WALEWTYŁKI pełną gębą

[ wiadomość edytowana przez: Wujek-Kajtek dnia 2005-02-14 19:20:47 ]

Ja Wale Tynki !!!!

W piz.. z tym zsyfiałym świętem.Kupiłem jej koszulke na naramkach triumpha,żle bo coś tam sraka owaka,wróciłem do sklepu,wymieniłem na stringi swoją drogą jak takie gacie mogą kosztowac 69 zł? i pończochy samonośne.przez 30 minut wysłuchiwałem ze po co to że drogo bla bla bla tylko sie wkurzyłem.w du... mam to debilne święto.

proste ze tak, walentynki są feee :/ ja w tamtym roku mialem takie loty ze to fe ze beee i trza bylo zapindalac po sklepach oddawac wymieniac itp... kutfa nigdy wiecej.... w tym roku nie obchodze

ja dzisiejszy dzien wspominam dobrze dlatego ze mialem wyplate hehe a reszta to... ehhh... o dupe rozbic z tymi babami....

[ wiadomość edytowana przez: boombel dnia 2005-02-14 22:00:06 ]

Mialem sie nie odzywac ale nie wytrzymalem po Hycla wypowiedzi
Nie od dzisiaj wiadomo, ze kazdy facet to swinia...
Ale wszystkie baby to h...
I za co nas tak do nich ciagnie

Cytat:
2005-02-14 21:39:11, Hycelius pisze:
69 zł?

Normalnie zaczynam szyć stringi, zrobie biznes zycia

jose zacznij je robic na drutach... serio... takie kosztuja 3 razy tyle

Kawałek sznurka i szmaty+metka z durnym napisem Triumph i kutwa 69 zeta.....a moja przyjęła kolczyki bez gadania
Nie wiem co tam w główce sobie mówiła, ale nie robiła jazd i przynajmniej udawała że sie cieszy

Ehhheem.....właśnie mówi, że nie udawała....no cóż.....pozostaje mi wierzyć Białogłowie

Cytat:
2005-02-14 22:30:32, Wujek-Kajtek pisze:
Kawałek sznurka i szmaty+metka z durnym napisem Triumph i kutwa 69 zeta.....a moja przyjęła kolczyki bez gadania Nie wiem co tam w główce sobie mówiła, ale nie robiła jazd i przynajmniej udawała że sie cieszy Ehhheem.....właśnie mówi, że nie udawała....no cóż.....pozostaje mi wierzyć Białogłowie

Pantoooofeeeeelll