Sickiego najlepsiego oj ! dla EvilOne

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
JO !
Sickiego najlepsiego dla Evila od ETG,
duuuuzio peknietych wałów, zatartych panewek, zgubionych iskier, duuzich marchewek, miejsc na pudle (w generalce i klasie) w sezonie, urwanych amortyzatorow, pogietych wachaczy, dzwonow, dellorto, weberow dcoe, solexow, duuziego sprzezania i koni w zapasie !
Dopisywac sie !

A tak P.S. - duuuzio gimnazjalistek w garazu

Dolanczam sie do zyczen. Najlebszego nech ci sie dazy

happy b-day 2 U

i czego bucu wychlapales ze stary juz jestem? jako ze nie kce nowego tematu to podczepie pod ten jakze haniebny cypheriusowy temat
tak wyglada moj prezent od beciarzy

http://slave.e-edukacja.pl/~darcoe28/forum/viewtopic.php?t=4414&postdays=0&postorder=asc&start=0&sid=6d09eb103b469ddc0d218dd38216c70a

wiem ze z perspektywy wielu osob to glupota/idiotyzm/kretynizm itd bo drogi sa dziurawe itd. tlumaczyl sie nie bede, sa dwa powody ktore beda niekwestionowalne
1. beciarzom sie nie odpuszcza bo fiat ponad wszystko
2. trzeba byc Fiat and FURIOUS

pozdrawiam

ojjj evil żulu syskiego naj naj naj duziooooo bro duzioooo cyckóf i zeby krowa muczała
a co do beciarzy to ładnie tak znęcać sie nad słabszymi?? i to wcale nie jest glupota/idiotyzm/kretynizm tylko obowiązek kazdego furiata teraz tylko czekac jak bedziesz ich uczył jeździć krową bo na madafake mocnych nie ma

[ wiadomość edytowana przez: toki dnia 2005-02-10 14:03:14 ]

Najlepszego

ja także życze wszystkiego najlepszego

NAJ!!

Evil najszybszego 2 cylindowca w klubie

tak sie robi urodziny :
ftp://evil:satan@evilone.serveirc.com:800/imprezy/ETG-24_Urodziny_Evila/DSC00020.JPG

ftp://evil:satan@evilone.serveirc.com:800/imprezy/ETG-24_Urodziny_Evila/DSC00019.JPG

ftp://evil:satan@evilone.serveirc.com:800/imprezy/ETG-24_Urodziny_Evila/DSC00018.JPG

Furious!

Najpeszzzzego Evil

100 lat, 100 lat ...

fyskiego naj