Malacz turbo[allegro]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C691266 takie cos znalazlem na allegro

Tak jak nie specjalnie nie przepadam za takimi potworkami szpachlowo plastikowymi to ten jest zrobiony calkiem z gustem Juz nie mowiac o rozwiazaniach technicznych

Lapek

wlasciciel tego malucha dawno temu wysylał na maila klubowego postępy z budowy. Nie wiem czy dalej dochodzi/dochodziło coś od niego na skrzynkę klubową. Nawet pokazywalismy na forum zdjecia. Musze przyznac ze wyglada całkiem sympatycznie...

masakra

Tu macie prawdziwego malca turbo..KAZA-y

Koles byl nawet u mnie po drzwi z Ela - dokladnie te od Bladego RS:] poslal mi wtedy 2 fotki:

Mi sie fura bardzo podoba,zwlaszcza zawias przod i tyl. Ciekawe czy na tym TURBO to smiga czy tylko pic taki Robota profi

Podoba mi sie, widac ze własciciel postanowił cos wiecej zrobic niz tylko wsadzic wiekszy silnik do zwykłego malucha
powiem wiecej, ten projekt ma bardzo wiele załozen konstrukcyjnych które ja wprowadzam lub wprowadze przy budowie do mojego projektu, min silnik 903 na turbo, poszerzenia boczne i zderzaki z laminatu, przedni zderzak uwzgledniajacy chłodnice i pod nia robiony, wzmocnienia pasa przedniego, tarcze, itp...
jedynie zawias zamierzam na razie tylko poszerzyc i utwardzic na bazie seryjnego...
Watpliwosci budzi tylko sposób przymocowania zderzaka na stałe do karoseriii... wystarczy 1 mały dzwon i juz po zderzaku, gdyby był wykonany jako osobny element mozna by go szybko wymienic na zapasowy taki sam odlew
Takie autka dają namiastke tych potworków które ścigają sie we Włoszech... kto wie moze za jakis czas zaczna sie takie pojawiac i u nas??

sekw tym ze chocbysmy i nasrali do srodka to jazda powyzje 140 to jest juz zupelna karuzela;d. i niepomoga bile trucki i inne wynalazki.

btw - czy turbo - ciekawa sprawa bo mialo byc;]

No maluch jest SUPER !!!! Bardzo mi się podoba i widać że nie jest robiony na odpier***. GRATULUJE KONSTRUKTOROWI !!!! TYLKO TAK DALEJ !!!!

Przepraszam za powtórzenia ale coś mi się zjeb**** z netem

[ wiadomość edytowana przez: MCQUEEN dnia 2005-11-27 22:26:35 ]
[ powód edycji: juz jest ok :) ]

z głowka chyba a nie z netem;]

szkoda ze zostanie sprzedany - nie zostanie zakonczona pierwotna mysl konstruktora...

Generalnie to autko juz prawie gotowe, tylko do wykonczenia wewnatrz i zewnatrz, ale to tylko kosmetyka...
jakies fajne alu mu zapodac i na testy go!

cos mi smierdzi wałem skoro gosc takie cudo sprzedaje tuz przed wykonczeniem...

zwariowalem malan pierwsza klasa wyglada bardzoo interesujaco!!!!! sam miod

napisał ze sprzedaje bo skomplikowało mu sie zycie... Rozumiesz rozne zdarzenia chodza po ludziach i czasami kasa potrzebna na gwałt... Mejbi bejbi i te sprawy i gosc musi sprzedac

Podoba mi się też fajnie nawet z gustem te plastiki tylko że pisałem do gościa o odpisał mi że niebardzo to bangla na razie na tym gazniku czyli temat który kiedyś już przerabiałem turbo i gażnik to wyższa szkoła jazdy trzeba by radzić sie Rafałamaxi albo załorzyć gaznik z delty 1.6turbo albo R5turbo bo inaczerj bedzie ciężko to dograć.

Cytat:
2005-11-27 15:10:20, Vyzn-R pisze:
napisał ze sprzedaje bo skomplikowało mu sie zycie... Rozumiesz rozne zdarzenia chodza po ludziach i czasami kasa potrzebna na gwałt... Mejbi bejbi i te sprawy i gosc musi sprzedac

wierz w kazde slowo opisu na allegro to daleko zajdziesz

Krzych00: hmmm zastanawia mnie czemu jestes taki anty??, Vyzn-R moze miec racje, gosc np. dostał propozycje roboty za granica i potrzebuje na bilet... albo dzidzius w drodze??