Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() MNTSZ juz Renault Megane II Łódź | 2003-01-24 00:00:15 Wczoraj w lodzi odbyl sie lodzki street racing. Pojechalem go obejrzec. Szczerze powiedziawszy to ja w ogole nie rozumie frajdy z takich wyscigow... zjezdza sie kilkunastu kolesi, z ktorych wiekszosc to typowi szpanerzy( 10 tys przeznaczonych na tuning zewnetrzny, a pod maska 1.6). Nie chce obrazac kilku gosci ktorzy sa naprawde fascynatami i wkladaja w swoje autka sporo roboty, ale naprawde w tej chwili street racing stal sie straszliwie popularny i mysle, ze wiekszosc ludzi traktuje to jako nowa moda. film z tej imprezy znajdzie sie na plytce dolaczonej do 4 numeru Auto MOTO. Najbardziej rozbawil mnie jednak fakt, ze "slynne" zlote espero jedrasika startowalo i miedzy innymi dostalo w dupe od FELICI!!!!! - nakrecilem film i w przyszlym tygodniu wrzuce go do netu... naprawde mozna sie mocno usmiac...
pozdr wojtek i jeszcze jedno troche nie zwiazane z tematem : lasombra kiedy zmienisz rozdzielczosc strony, bo mi lewe menu otwiera sie tylko do przycisku : sklepy... ![]() |
![]() ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2003-01-24 00:27:17 Przecież ten Esperak od Jędrasika ma zaisntalowany podtlenek !!!
Czyżby mu się skończył i nie miał kasy na napełnienie? ![]() |
![]() Tomek-Mydlowski Warszawa | 2003-01-24 01:59:05 ps - a moje espero mieli naszybszą felicje w polsce - Miśka WAW ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() MNTSZ juz Renault Megane II Łódź | 2003-01-24 18:53:36 to co tomek, jak bedzie nastepny street racing w lodzi to wpadasz? jest to zreszta spot blisko trasy na wawke wiec duzo czasu Ci przyjazd do lodzi nie zajmie...
pozdrawiam wojtek |
![]() ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2003-01-24 23:06:26 Nie jest zły pomysł wybrać się do Łodzi na cały dzień...
Rano wyjechać... wieczorkiem wrócić... Spotkać się z naszymi Łódzkimi klubowiczami... Ale to dopiero jak będzie cieplej... kwiecień może? ![]() |
![]() MNTSZ juz Renault Megane II Łódź | 2003-01-25 00:39:56 dla mnie Ok bede po maturze.... ![]() |
![]() ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2003-01-25 01:48:02 No prosze!
To my takich młodzików w Klubie mamy? Maturka tuż, tuż? No prosze! A myślałem że Tomek Mydłowski jest tu najmłodszy ![]() |
![]() Tomek-Mydlowski Warszawa | 2003-01-25 01:49:35 te staruszku ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2003-01-25 10:42:02 Noo, ja tez mam maturke w tym roku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam starszych uzytkownikow ![]() |
![]() ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2003-01-26 00:29:32 Ja jak miałem maturę to na luzaka rano sobie wstałem, pół kilo twarogu opyliłem (bo wtedy intensywnie ćwiczyłem) i po mocnym śniadanku poszedłem na maturkę....
Całą matematykę spisałem z husteczki chigenicznej mojej koleżanki... a na ustnej dyrektorka szkoły (z wykształcenia matematyk) cały czas mi podpowiadała..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() " JAK NIE MOŻNA BYĆ LWEM TO TRZEBA BYĆ LISEM " Mój Starszy z kolei zdał mature z mini słuchaweczką w uchu i malutkim mikrofonikiem w rękawie !!! Ale potem się wszytkim chwalił i musiał zdawać jeszcze raz ![]() |
![]() MNTSZ juz Renault Megane II Łódź | 2003-01-26 12:51:39 no no ja bede jednak zdawal bez przekretow (chyba), mysle ze bedzie dobrze a po maturce jade na tydzien do wawy poimprezowac, bo moja siostra tam studiuje... |