MotoNews.pl

Lodzki street racing...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wczoraj w lodzi odbyl sie lodzki street racing. Pojechalem go obejrzec. Szczerze powiedziawszy to ja w ogole nie rozumie frajdy z takich wyscigow... zjezdza sie kilkunastu kolesi, z ktorych wiekszosc to typowi szpanerzy( 10 tys przeznaczonych na tuning zewnetrzny, a pod maska 1.6). Nie chce obrazac kilku gosci ktorzy sa naprawde fascynatami i wkladaja w swoje autka sporo roboty, ale naprawde w tej chwili street racing stal sie straszliwie popularny i mysle, ze wiekszosc ludzi traktuje to jako nowa moda. film z tej imprezy znajdzie sie na plytce dolaczonej do 4 numeru Auto MOTO. Najbardziej rozbawil mnie jednak fakt, ze "slynne" zlote espero jedrasika startowalo i miedzy innymi dostalo w dupe od FELICI!!!!! - nakrecilem film i w przyszlym tygodniu wrzuce go do netu... naprawde mozna sie mocno usmiac...
pozdr
wojtek
i jeszcze jedno troche nie zwiazane z tematem : lasombra kiedy zmienisz rozdzielczosc strony, bo mi lewe menu otwiera sie tylko do przycisku : sklepy... ((((

Przecież ten Esperak od Jędrasika ma zaisntalowany podtlenek !!!
Czyżby mu się skończył i nie miał kasy na napełnienie?

to espero od jędrasika - to po 1 festy, a po drugie złom.

Widziałem go w borkach - jeszcze przed zfestynowaniem lub jak to zwał obspojlerowaniem.

RUINA ZŁOM PADAKA.....no i ma LPGggggggggggówno

ps - a moje espero mieli naszybszą felicje w polsce - Miśka WAW (nie chwaląc się )

to co tomek, jak bedzie nastepny street racing w lodzi to wpadasz? jest to zreszta spot blisko trasy na wawke wiec duzo czasu Ci przyjazd do lodzi nie zajmie...
pozdrawiam
wojtek

spoko - ale dopiero kiedy będzie cieplej na Warszawskiej spalarni tez dawno nie byłem.....ale w taką pogode wole nie ryzykować..... zrobić bum łatwo....tylko co dalej

a może pozbieramy kilka osób i przyjedziemy większą ekipą

Nie jest zły pomysł wybrać się do Łodzi na cały dzień...
Rano wyjechać... wieczorkiem wrócić...
Spotkać się z naszymi Łódzkimi klubowiczami...
Ale to dopiero jak będzie cieplej... kwiecień może?

dla mnie Ok bede po maturze....))))))) - (chyba)

No prosze!
To my takich młodzików w Klubie mamy?
Maturka tuż, tuż?
No prosze!
A myślałem że Tomek Mydłowski jest tu najmłodszy

te staruszku

Noo, ja tez mam maturke w tym roku ...chyba, ze mnie nie dopuszcza

Pozdrawiam starszych uzytkownikow

nie przejmujta się maturą!!! .....zero stresu - przychodzisz piszesz i zdajesz.......

PS !!! Tylko nie chlejcie przed ustną maturą z matmy.....bo może to się skończyć poprawką w wakacje mówie serio

Ja jak miałem maturę to na luzaka rano sobie wstałem, pół kilo twarogu opyliłem (bo wtedy intensywnie ćwiczyłem) i po mocnym śniadanku poszedłem na maturkę....
Całą matematykę spisałem z husteczki chigenicznej mojej koleżanki... a na ustnej dyrektorka szkoły (z wykształcenia matematyk) cały czas mi podpowiadała.....

" JAK NIE MOŻNA BYĆ LWEM TO TRZEBA BYĆ LISEM "

Mój Starszy z kolei zdał mature z mini słuchaweczką w uchu i malutkim mikrofonikiem w rękawie !!!
Ale potem się wszytkim chwalił i musiał zdawać jeszcze raz

no no ja bede jednak zdawal bez przekretow (chyba), mysle ze bedzie dobrze a po maturce jade na tydzien do wawy poimprezowac, bo moja siostra tam studiuje...