Tylni zderzak do Omci Caravan B

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ludzie powiedzcie mi,bo ja nie wiem gdzie jeszcze mam szukac.Chcialbym kupic w miejsce seryjnego zderzaka jakis ładny inny,ale niestety nikt sie albo z tym nie spotkal,albo pali glupa ze nie ma czegos takiego....Pisalem juz chyba do wszystkich sklepow ze spojlerami i innymi duperelami,ale wynik poszukiwan jest negatywny...Jezeli ktos ma jakis kontakt,badz wie gdzie moge jakis ładny zderzaczek dostac to prosze o pomoc...Za wszelkie info z gory wielkie dzieki.

Bo faktycznie nie ma
Tylko orginalny Irmcher 3,5tyś zł.

A ja znalazlem za 200Euro ....Ale gosc niestety nie wysyla poza granice niemiec.
I tu jest problem.Mam nawet foty tego zderzaczka,teraz tylko znalezc kogos kto bhy sie podjal jego wykonania.....

[ wiadomość edytowana przez: Beton dnia 2005-02-10 21:11:11 ]

@Beton
Spytaj kolegi TOTR

Myślę, że jego zderzak jest oki

Pozdr.

[ wiadomość edytowana przez: barman_pl dnia 2005-02-11 03:22:06 ]

Cytat:
A ja znalazlem za 200Euro ....Ale gosc niestety nie wysyla poza granice niemiec.
I tu jest problem.Mam nawet foty tego zderzaczka,teraz tylko znalezc kogos kto bhy sie podjal jego wykonania.....

a gdzie to jest w niemczech ??

moi kumple kursują po niemczech

Kolega TOTR ma do orginalnego zderzaka dolozona dokladke bodajze od calibry badz vektry!!Taka samą mam dolozona do Lanosa!!A mnie chodzi o caly zderzaczek...Ale przyznam ze wyglada calkiem przyjemnie.A ten zderzak co znalazlem za 200euro jest gdzies pod francuzka granica...Musial bym poszukac na mapie bo z pamieci nie napisze,bo nie potrafie ozniej sprawdze to napisze gdzie to jest.A zdiecia zderzaczka dodam pozniej do swojego profilku bo nie wiem jak zamiescic w poscie(niestety)!!!!!

[ wiadomość edytowana przez: Beton dnia 2005-02-11 17:27:42 ]

Ale ja nie rozumiem, czemu nie wysyła za granicę? Przecież możesz mu przesłać całą sumę wraz z kosztami wysyłki na konto i gość musi to tak samo wysłać, jakby wysyłał do Gorlitz. Oczywiście Twoje ryzyko, jeśli kasę prześlesz, a gość wyśle Ci herbatę Anatol. Ale to już inna broszka. Sama kwestia wysyłki nie powinna byc problemem. Gość jest albo dupa, albo niezły cwaniak. A co do Irmschera, to nie wiem skąd wzieliście cenę 3500zł skoro u producenta można go kupić za ok. 500EUR, czyli nieco ponad 2000, jak ktoś znajomy jedzie do Niemiec, to chyba nie zedrze 1500zł za przywiezienie kawałka plastiku ?

NIe wiem dlaczego nie wysyla za granice!!!!!Najprawdopodobniej obawia sie krazacej opini o polakach,ze to złodzieje itd!!!!!Ale niebawem jade po czesci do omci,to zderzaczek sobie przywioze(wyzsza koniecznosc)mam bynajmniej taka nadzieje,bo inaczej bedzie trzeba przerabiac zderzak od sedana a to juz ciezka sprawa.....

znalazlem zderzaczek u nas w polsce,ale cena jest troszke szokujacaWidocznie to importer z niemiec

www.dragon.istore.pl/sklep,405,11071915,6494096650659,03,,pl-pln,130000,0.html,ale to jeszcze nie to o co mi chodzi....Chyba nigdy nie znajde