Zlot (nie ściema)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No widzę, że smęty się znalazły na forum, ale ok... W każdym razie z piwem to może wypalić jak znajde sponsoring. Tamtych kilka osób zniszczyło mi wątek swego rodzaju reklamy, który kiedyś (miesiąc temu) wypalił i dał pozytywne efekty. Widze tutaj jest inaczej...W każdym razie jak znajdzie sie sponsoring( a jestem na dobrej drodze) to będzie to obiecane piwo, ogniska, kiełbaski itp itd. To będzie sie nazywać "I Zlotem fiatomaniaków w Bydgoszczy" Choć miejsce spotkania będzie się znajdowac nieopodal bydgoszczy na pewnej przesztrzeni zwanej łąką. W razie braku sponsoringu, reklama tegoż zlotu będzie ograniczona, zrezygnujemy z kosztownych atrakcji (bo nie będzie za co tego kupić), zostaną tylko trasy: "1000 metrów przed siebie" można sprawdzić wydajność auta na 100 metrów prostej, oraz "Krzywizna" standardowa trasa kręta, gdzie sprawdzimy swoje mozliwości manewrowe. Przygotowane będa też stoiska do wymiany częściami, parking dla klubowiczów i gości(prawdopodobnie będą też beczki ze specjalnymi rodzajami paliw, ale to jak uda mi się załatwic umowę z petrolem na test ich paliw). Atrakcji przy znalezionym sponsorignu nie zdradzę, ale będzie ich dużo więcej... Termin ostateczny zostanie uzgodniony dopiero za miesiąc, ale okresowo to przypada na wiosnę.

[ wiadomość edytowana przez: eolmint dnia 2005-02-06 19:02:40 ]

eolmint ale ty zawziety jestes, no no no... ja tu myslalem ze to bedzie maly zlocik a ty tu planujesz wielka bibe
gdzie dokladnie to ma byc kolo BDG ??

Ja oczywiscie bede!

Jestem na coraz lepszej drodze... Zalatwiam patronat i sponsorow...a nawet jesli tego nie uda mi sie zalatwic, to mam mozliwosci, by zrobic to, co napisalem...Organizowalem juz rozne imprezy masowe, ale zlotu jeszcze nie...to bedzie moj pierwszy, ale musi byc taki GREAT! Chętnie przyjme osoby do wspolpracy...

[ wiadomość edytowana przez: eolmint dnia 2005-02-06 23:43:06 ]

Co do miejscówy, to w przypadku załapania już wspominanych sponsorów i patronatów, to będzie na poligonie wojskowym pod Bożenkowem. Jeśli nie uda sie załatwić tego, co trzeba, to będzie to na tej dużej przestrzeni za doliną śmierci (fordon). Tam zdołam zrobić wszystkie trasy i jest miejsce na wszystko. Znajdą się tam też bydgoscy KiteSurferzy (o ile wiatry im będą sprzyjać)

Mam nadzieje, ze bedą dobrze te wiatry wiały - szczególnie na sponsorów

EDIT:

witam na forum

[ wiadomość edytowana przez: Sajmon dnia 2005-02-07 00:14:31 ]

Doman, Sajmon, znacie jeszcze kogos z bydzi, kto by pojechal? Myslalem, by wstepnie cos zlapac grupowo i sie wybrac za dilone smierci. Tam mozna niezle poszarżować...

z bydzi jest jeszcze chyba race_D, kao i krupek

Cytat:
2005-02-07 00:24:06, stasiu pisze:
z bydzi jest jeszcze chyba race_D, kao i krupek

i Sobot, i Kopar i wielu innych co nieznam

OoOo... VIPass ...dajcie ich do mnie i sie przejedziemy

Spokojna Twoja rozczochrana

Kiedy jedziemy? Rekreacyjnie sobe pojeźdimy po dolince śmierci

Moja rozczochrana chce jeźdxić... Cały czas pucować auto, to teraz chcieć pojeźdxić, a jak jest okazja z kimś, to trza korzystać

no ja bardzo bym chetnie wdepnol na zlocik ale 850 raczej nie bede jeszcze mial a Maryska? ona nie pasuje do klimatu nawet az tak daleko od wawy nie jest

[ wiadomość edytowana przez: chrys66 dnia 2005-02-07 01:03:30 ]

Liczy sie sam fakt bycia...choć sam samochod fakt..nie bedzie psowal..ale wiem...wezmie sie kije basebolowe i zacznie pasować...wezme tez slonia z reklamy peugeota i tego araba. we dwojke cos wymysla...zartuje Smialo mozesz przyjechac. Liczy sie sam fakt, ze bedziesz, pogadasz, zobaczysz i powspominasz...mam racje?

Cytat:
2005-02-06 18:56:44, eolmint pisze:
(...) To będzie sie nazywać "I Zlotem fiatomaniaków w Bydgoszczy" (...)

Coś mi ta nazwa nie pasuje - pierwszy to on raczej nie będzie bo już kilka większych akcji było u nas, w tym jedna u mnie:

Nie jestem za bardzo w temacie i nie wiem dokładnie co kombinujecie, ale jak coś sie ulepi to postaram sie narysować . Generalnie to jest szansa żeby latem się spyknąć wiekszą grupą w Toruniu, ale taki mniejszy wiosenny też moze być. Tylko mam pytanie co do zaplecza - wpadamy na łąke bawimy sie w dzien i spadamy na chate czy bedzie jakas miejscowka gdzie da rade przenocowac/poimprezować? . Jakby co to mam 5ha lasu oprócz RejsRanczo ofcoz .

ps. Nie przypominam sobie żeby Krupek mieszkał w Bydzi, ale jeśli sie przeprowadził to rad będę bardzo z tego .
ps2. Chwaliłem się już, że właśnie przed godziną przyprowadziłem do RacingGarage Argente duemilla innezione elettronica? . Dalej, zaglądać do mojego tematu!

Race a jakies fotki nowego nabytku są??? bo żadnego tematu z nia nie moge znaleźć

Nazwa jeszcze nie jest zarejestrowana, ale jak już istnieje taka, to sie zmieni. Miejscówa jest też na nocleg (pod namiotami) ogółem sie wszystko jeszcze szczegółowo posprawdza

Dziś przeprowadzone zostało małe spotkanie : JA, DOMAN i SAJMON (Doman był bez autka, bo mu zupy zabrakło, a szkoda) Oto fotki :

Niedaleko tego miejsca zostanie przeprowadzony zlot.

[ wiadomość edytowana przez: eolmint dnia 2005-02-07 19:28:31 ]

no miejsce wyglada fajnie byle by bylo cieplo

Niezły pomysł na zlocik sie pisze