Może mały zlocik?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Proponuję mały zlocik za tydzień w weekend dla szczęśliwych i nieszczęśliwych posiadaczy starych fiatów. Odbyłoby się na koronowkism pasie awaryjnym (Okolice bydgoszczy - woj. Kujawsko-pomorskie) Co Wy na to?chetnych proszę o zgłaszanie się. Możnaby np się powymieniać/posprzedawac/pokupywać części(ami), wymienić poglądy, pogadać...jeśli znajdą się chętni, to i piwko się weźmie...opcji wiele, tylko niech ludzie się znajdą... (niech ktoś mi powie co zrobić, by zlikwidować opis "Anonymous" ? bo niby jestem zalogowany, a pokazuje, że jestem anonimem...)

no. Już jest Ok

no. Już jest Ok

ja jestem jak najbardziej chetny!!, fajnie ze nadal sie ziomek z bydzi co ma to samo w glowie co ja (stare fiaty )

no to kto jeszcze...??

Ehh....czasem jednak Polska jest za duża....

ej ty EOL... moze pokazesz ludziskom jak wyglada miejscowka, bo przecie bylisma fotki porobic, odrazu pochwalisz sie swoja 7mka, ktora pieknie mruczy!!

Ok sorki, ze tak pozno, ale juz stawiam. Zlot znajdzie sie niedaleko miejsca widocznego na zdjeciach. Ogolem Droga jest tam jeszcze dluzsza i bardzij kreta. Pelno tam miejsca, czyli zmieszcza sie tam i goscie ze swoimi bryczkami jak i my ze swoimi cackami. Oto fotki z krotkiego wstepnego spotkania, na ktorym bylli: JA, DOMAN i SAJMON (doman niestety bez swjojej slicznotki, bo mu zupki zabraklo, ale dalem mu poprowadzic swojego )