[szukam] Programu !!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Witam. Mam pytanie o udzielenie informacji o programie który był by w stanie pracowac spod windowsa XP. Program ten miał by za zadanie otwierać dana strone internetowa, lub dany plik na dysku twardym, lub jakis program a nastepnie samemu zamknąc. Głównie chodzi o to aby mu pokazac co ma robic a on tą dana operacje sam bedzie puźniej wykonywał. Program ten jest mi potrzebny do potrzeb szkolnictwa w mojej szkole. Dziękuje za udzielenie informacji o takim Progranie.

Jest tu wiele osób co siedzi w kompach i w takich programach licze na was !!!

jest cos takiego, staruje myszka, klawiaturą itp, tylko kurna zapomniałem jak sie nazywa

a moze byc progamik ktory,otwiera plik textowy i go zamyka,ewentualnie dopisuje cos do niego, wyswietla zawartosc(text).mam cos takiego napisane w pascalu,plik exe bedzie dzialal pod kazdym systemem?

Jesli dobrze rozumie...a jakim jezyku to ma byc programik?Bo w PHP to bedzie pare linijek Moze java?

Hejka
Jest taki program, ktory nagrywa sekwencje ruchow, ktore wykonasz..
Nastepnie ustalasz mu date, godzine i takie pierdoly by odpalil ta sekwencje..
Niestety nie pamietam nazwy, ale w wolnej chwili (nieszczesna sesja) powertuje i dam znaka..
Pozdro i powo w poszukiwaniu tego wlasnie programu..
Polecam www.underpl.org ewentualnie dzialy download komputer swiata i chipa i tym podobnym gazetkom (w necie naturlish)

chodzi głównie o to aby móc spod wina mu zadac zadanie do robienia wiem ze kiedys był taki program co zapiamiętywał to co sie robi na kompie ale juz nie kojaze nazwy może ma ktos takie cos na dysku ?? nie chodzi mi o napisanie od nowa tego programu