Abs 525

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Bracki zakładał mi cb radio. Nastęnego dnia , a pewnie i tego samego nie było już świateł wstesznych i abs zaczął szwankować. Po odpaleniu samochodu kontrolki zapalają się, potem gasną, ale gdy tylko ruszę przejadę parę metrów i stanę w bramie (nawet abs zadziała) zapala się kontrolka abs i tyle po nim - już nie działa. Co może mieć wspólnego cb, światła wsteczne i abs ? Brat jest magik i wszystko się może zdarzyć, ale teraz sam przeszedł samego siebie.Ps.zasilanie cb podłączył pod kompakt. Najbardziej dziwne jest, że abs przez moment działa.

Cytat:
Co może mieć wspólnego cb, światła wsteczne i abs ? Brat jest magik i wszystko się może zdarzyć, ale teraz sam przeszedł samego siebie.Ps.zasilanie cb podłączył pod kompakt. Najbardziej dziwne jest, że abs przez moment działa.

ja stawiam na zbieg okoliczności

mozliwe że hz ma rację. Ja kiedyś ochrzaniałem mechanika, który mi drzwi ściągał, że coś popsuł a sie okazało że w tym samym czasie akumulator padł. Po prostu zdarza się

a ja stawiam że braciak magik jednak coś spier...ił

też tak myślę !

Niech zrobi tak jak było i zobaczcie czy działa już wszystko ok, jeżeli tak, to daj komuś innemu zamontować to pzdr

z tym abs to jest , gdy odpalę samochód to gaśnie, ruszam hamuję - dziala. Drugi raz hamuję nie działa.Jestem pewien, że działa dokładnie przez pierwsze ok 10 - 15 metrów, a potem pada