| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Royber F&F Sympatyk 126p Poznań | 2005-02-01 20:24:21 O bulwa dobrze, że Ci sie nic nie stało, ale ja bym szukał innego autka, a to na części jedynie, bo widze, że solidnie oberwał. Biedaczek, podziękuj mu, ze Cie ochronił [i]
R.I.P red powerfull machine |
Pat_kdb F&F MEMBER Fiaty 126p i Fiat 126 Bytom | 2005-02-01 20:26:48 jakci zrobia szkode calkowita to niewiem ile dostaniesz bo nie znam rocznika. ale jakies 80% wartosci. |
wicekdw _ | 2005-02-01 21:12:19 wyjefajne te felgi masz ![]() |
eLMo126 SC Radom | 2005-02-01 21:27:18 Wydaje mi sie ze dol jest nieruszony wiec do wymiany bylby chyba tylko pas przedni i blotniki. Czy tylko mi sie wydaje?
EDIT: no i maska oczywiscie
Mysle ze mozna go zrobic. Bardziej sie chyba oplaci od przekladania budy, pod warunkiem ze ta jest zdrowa
[ wiadomość edytowana przez: elmo126 dnia 2005-02-01 21:39:28 ] |
Sllowik FIAT 126P Żory | 2005-02-01 21:34:00 ile miales na blacie szybko jechales? |
Jesion128 F&F Sympatyk Łódka Bols Szuflandia | 2005-02-01 21:58:20 Spoko, nawet jeśli dadzą ci szkode całkowita, to za 200zł wykupisz od nich auto Czyli nie powinieneś wyjść źle na tym, a poza tym ze zdjęć to wygląda że nic mu nie jest, przednia sciana i maska, błotniki ewentualnie, no ale to tylko zdjęcia. |
Tarchix 126p SZCZECIN | 2005-02-01 22:00:27 wszystko bedzie ok... gdzie jest ubezpieczoony ten kolo co w niego uderzyleś? to jest najważniejsze...rożnie bywa z ubezpieczalniami
bedziesz mial szkode całkowitą...auto zostawiasz..nic nie musisz kasować.. Autko sie zrobi..bo z tego co widze to nie jest tak żle
Mialem podobną szkode tak samo przód i jeszcze tył |
killer126FL F&F Sympatyk 126p 1100ccm Gdańsk | 2005-02-01 22:28:42 Tu Killer i Simon_pg kompetyszyn Si masz wariat Zrobiłeś jeden błąd...Pier....łeś w nie to autko.Podstawowa sprawa w takich sytuacjach to winowajca i winny a nie obce autko. Może być taka sytuacja, że sprawca może się nie przyznać do błędu w sztuce prowadzenia autka. Powiedzieć, że ty niewiadomo co odpier....łeś na drodze i zaj...łeś w postronne autko. Co więcej pomimo przyjęcia mandatu, czyli niby przyznania się do winy może wyprzeć się tego, że to on był sprawcą, a przyjęcie ticketu motywować naciskiem policjanta .......
Miałem podobną sytuację więc przerobiłm już to.... |
ulik87 900tka Nałęczów | 2005-02-01 22:42:47 aaaaa!!!!....Krzych00!!!...wielkie wspolczucie!!!...to takie fajne autko bylo/bedzie/jest!!! wyklep bo chyba szkoda kasowac...powodzenia!!! |
moch F&F Sympatyk 126 83', 126 79' Łódź | 2005-02-01 22:52:34 Kurcze, najpierw Blue, teraz Ty. Oj szkoda. Ja dostałem 80% wartości auta z 3 lata temu. I je sobie zabrałem i odbudowałem, a mój wypadek był znacznie mniejszy. Z tego co widzę na fotkach na 100% do wymiany maska, pas przedni obie lampy, oba kierunkowskazy, być może kawałek podłogi bagażnika, na 90% prawy błotnik. Lewy jest chyba spoko. Strasznie mi przykro i trzymam za Ciebie kciuki. |
kosa131 (S) Furious Moderator 3x Fiat 131 (kombi, ... Szczecin | 2005-02-01 22:52:56 poskladalo sie tak, jakbys nie mial kola zapasowego Przepraszam, ale nie moge sie powstrzymac, zawsze mnie konstrukcja przod malucha dziwila. A co do samego pojazdu- wyklepie sie, na zdjeciach zle nie wyglada. |
HuHu Bochnia | 2005-02-01 22:58:28 Siema
Krzycho sluchaj z tego co mi wiadomo to tak. mam kilku kumpli ktorzy mieli podobny problem jak ty. Kazdy z nich byl ubezpieczony w innej firmie, i kazda z tych firm zostawiala im samochod po przeznaniu szkody calkowitej. Dla przykladu: Kumpel mial Lade 2107 i z jego winy zachczyl o malucha, i zaopierdzialil caly przod, a auto jadace za nim nie zdarzylo wychamowac i wjechalo mu w tyl. I taki spodobem mial bicie z przodu i z tylu. Lada byla z 90 raku i miala gaz. Dostal szkode calkowita to jest 2 tys i atuo kazali mu odcholowac do domu. Wiec u ciebie pewnie bedzie tak samo. Powiedz ktory rok masz tego auta. Bo pewnie po tym jest obliczana wartosc + -. Jak juz dostaniesz ta szkode to na twoim miejsacu nie bawil bym sie w reanimowanie tego kaszla bo wiesz. Auto po dzwonie z przodu i to jeszcze kaszel, ktory nie sluzy do jazdy do kosciloa tylko do scigania nie bedzie juz jezdzil jak kaszel nie po dzwonie chodzby nie wiem jak go naciagali. Wez bude bez silnika, i reszty spotrowego osprzetu oddaj na zlom i kup sobie nowego kaszla i zrob nastapna rajdowke. Bo remont tego auto wedgul mnie sie nie oplaca. Takie jest moje zdanie A napiszcie jak jest u was ze zlomowaniem aut. Bo u mnie dostaje sie kase za auto, jak ten koles co go zlomuje bedzie mogl jeszcze jakies czesci z niego wykozystac, albo sprzedac. POzd Michal [ wiadomość edytowana przez: HuHu dnia 2005-02-01 23:16:10 ] |
dooh F&F Sympatyk GM Korsa Gliwice | 2005-02-01 23:19:40 Życzę pomyślnego rozwiązania sprawy. Tak jak mówią inni uderzenie chyba poszło w górę i może skonczy sie na symienia maski, błotników i przedniej sciany bagaznika....
PS: U was jak widze suchutko u nas warunki sa prze****ne. |
Krzyh00 F&F Sympatyk low not slow -------------- | 2005-02-01 23:22:12 zapasowki nie mialem. a inna sprawa, zabrali mi dowod i mam skierowanie na kolejne badanie techniczne po naprawie, a doslownie pare dni temu przechodzilem przeglad i co teraz znowu bede bulic stowe za kolejne? |