Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() bandzior Miłośnik FSO FSO Polonez Będzin | 2005-02-19 11:08:57 Chyba mi padł moduł od wycieraczek za ile coś takiego można kupić??? |
![]() Realdoom Miłośnik FSO FSO 125p Pruszcz Gdański | 2005-02-19 14:02:53 Jak Smiesz nazywac Unitre badziewiem ![]() ![]() Unitra to dobra marka, mam sprzet z lat 70/80 i gra nienagannie, Proste do napraw i doczesci, Unitra w elektronice to jak FSO w motoryzacji. (choc sie rzadziej psuje, no dobra zuzywa ![]() |
![]() Realdoom Miłośnik FSO FSO 125p Pruszcz Gdański | 2005-02-19 14:36:35
Nie odbierz tego źle ![]() Ja jescze nie mialem problemow z wycieraczkami, tj mam z samymi piorami bo chujowo wycieraja nawet nojki |
![]() michasmaniak Miłośnik FSO FSO Polonez Sosnowiec | 2005-02-19 15:08:16 Wycieraczki w FSO do roku 94 to pomyłka ![]() |
![]() bandzior Miłośnik FSO FSO Polonez Będzin | 2005-02-19 17:27:00 Podobno ok 110 zł ale przeszedł małą operację i chyba działa. Dzięki ![]() |
![]() Jery Miłośnik FSO Polonez Caro Gti Rumia | 2005-02-20 13:31:05 a ja mam takie zapytanie bo mojego kochanego poldka trapia tekie rzeczy zapewne tez zwiazane z elektronika typu modul itp. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Realdoom Miłośnik FSO FSO 125p Pruszcz Gdański | 2005-02-21 23:50:50 a w moim to jest technicznie nie mozliwe, przekrecam wylacza sie zaplon, przelaczam swiatla - reczne sterowanie przekaznikami |
![]() CARORACER Miłośnik FSO Polonez Caro + 1.6 GLI Tuchów | 2005-02-22 09:12:05 u mnie jery tez tak jest ze sie nie wylancza czasami po przekreceniu stacyjki, trzeba tak jak piszesz nacisnac na hamulec badz wlaczyc swiatla,, pytalem sie mechanika co jest grane to powiedzial ze cos z procesorem o ile dobrze pamietam ale nie ma sensu nowego kupowac bo moze stac sie to samo, co do kontrolki swiatel to moze ci gdzies nielaczy mi ostatnio nielaczy prawa postojowka i jedno podwietlenie tablicy wystarczy walnac w lampe i juz dziala, ze swiatlami takich przygod nie mam wiec nie wiem co jest grane najprawdopodobniej moze przelacznik ci siada od swiatel sprobuj roebrac, a co do tego gasniecia to sie trzeba przyzwyczaic ja zawsze gasze z noga noga na hamulcu i jest ok aha i mechanik powiedzial zeby go nie czymac dlugo zapalonego po wylaczeniu stacyjki bo moze cos dupnac |
![]() kociol29 polder caro krakow | 2005-02-22 11:41:47 Ja mialem taki motyw ze swiatlami i to byl przelacznik od swiatel jak wlaczalem postojowe to i drogowe.A z tymgasniecie to sprawdz jeszcze stacyjke moze ona ma zwarcie i nie odlacza pradu calkiem.wtedy jak nacisniesz na chamulec to spada napiecie i on gasnie.niewiem czy to jest to ale sprawdz kumpel tak mial pozdro |
![]() kociol29 polder caro krakow | 2005-02-22 11:46:04 Ja mam pytanko do was.co sie moze dziac jak podczas jazdy co trzeszczy w skrzynce z bezpiecznikami tak jak by zwarcie bylo.wymienilam wszystkie przekazniki i dalej !!!!!!!!!! A i jeszce jedno po wylaczeniu zaplonu nie mam awaryjnych co to moze byc bo juz nie mam sily i jak co sie spsuje na trasie to musze wlaczac zaplon a potem akumulator slabnie i nie moge odpalic pomusztaaa |
![]() Jery Miłośnik FSO Polonez Caro Gti Rumia | 2005-02-22 17:03:31 no ale jak zapali mi sie tam mala kontroleczka od przepalonej zarowki - tylko w c+ to nie pomaga wcisniecie hamulca w tedy trzeba przelaczyc swiatlami i dopiero sie wylaczy ![]() |
![]() CARORACER Miłośnik FSO Polonez Caro + 1.6 GLI Tuchów | 2005-02-22 19:23:04 tzn jery ona ci sie swieci na wlaczonym czy wylaczonym zaplonie?? |
![]() Jery Miłośnik FSO Polonez Caro Gti Rumia | 2005-02-22 23:40:16 po przekreceniu stacyjki gdy zapala sie oswietlenie samochodu wskazniki itp to jak sie ona zapali juz to znaczy ze nie wylacze go normalnie, no potrafi mrugac jak wlacze kierunkowskaz albo jak wcisne hamulec to tez mryga straszne |