Ile jest wart 126p z 93-seria

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Co mi radzicie dostalem od wujka 126p z 93r,no i przegląd sie pare dni skończył.Silniczek seria nie całe 70 000 w super stanie.Zero luzów w układzie kierowniczym.Tylko że przydało by sie pospawać prowadnice foteli bo lekko sie zapadają w strone dzrwi. Co mi radzicie ??spawać??robić przegląd czy sprzedać i gdzie i za ile ??

Teraz nastały ciężkie czasy dla maluchów, wartość tak spadła, że nie opłaca się ich sprzedawać

sprzedawac! ja zawsze bylem zdania ze graty na allegro albo zlom...po co ci drugi kaszel? nie masz co z kasa zrobic? to remontuj swojego......takie moje zdanie. 2 maluchy to dla bogacza...a bogacze jezdza Mercedesami;]

pospawaj prowadnice jak najniższym kosztem i do ludzi. Ale zrób to koniecznie bo konkurencja teraz duża a do tego nikt malucha nie chce kupic.

No właśnie ja tam wole Bisa,mimo złej opini tego autka.Dam pospawać maluszka a za uzyskaną kase zrobie coś w bisie

już Ci pisałem Bukowina że jak coś to przyjeżdzaj:] przy okazji obgadamy temat bisa

Cytat:
2005-02-11 23:53:51, -maly- pisze:
już Ci pisałem Bukowina że jak coś to przyjeżdzaj:] przy okazji obgadamy temat bisa

Teraz malucha nie ocenia sie po roczniku tylko po stanie budy ,bo nieraz zdarza sie ze tez ;at '70 maja lepsza bude od elegantów ktore juz moga nie miec pasa przedniego ,albo podłużnic...