Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() marcinuh nie omega więc nie s ... Sławno | 2005-06-26 14:00:31 Witam,
No i przyszło mi poznawać uroki bestyjki od przeciwnej strony ![]() A zaczęło się niewinnie - w upalny dzień wybrałem sie w mocno pagórkowatą i powolną trasę i chłodnica zaczęła zachowywać się jak maszyna do zadymiania ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uprzedzam wszystkich, którzy jak 99% znajomych powiedzą, że lepiej znajdź frajera, sprzedaj i kup co innego bo nikt ci za ten remont potem nie zwróci - GÓ...ZIK MNIE OBCHODZI ILE KTOŚ MI CHCE ZA OMCIE ZAPŁACIĆ BO JA JEJ NIGDY NIE SPRZEDAM ![]() A jesienią pojedziemy do blacharni i lakierni ![]() Pozdrawiam! |
Vino LOB SYMPATYK M5 Warszawa | 2005-06-26 16:50:39 Heheh, dobre ![]() Tez bym zrobil a potem jezdzil i sie cieszyl. Inne bys kupil to tak samo by bylo cos do zrobienia. |
maxkorzen Omega B Karczew | 2005-06-27 21:39:54 A ja właśnie w tym tygodniu zabieram się za zwalenie automaciku i wymianę uszczelniacza tylnego wału korbowego, duperela za 20 zł a roboty na 2 dni. Przy okazji, potrzebuję przepływomierz i czujnik wałka rozrządu do X20XEV, może ktoś ma uzywane sprawne i do oddania ![]() ![]() |
![]() matros Opel Omega A Rzeszów | 2005-07-04 23:04:18 właśnie dziś zabrałem sie za wymianę uszczelki miski olejowej. ku memu zdziwieniu nie da się jej ściągnąć ( wyjąć ) bo trzyma deflektor. powiedzcie mi jak to można zrobić bez wyciągania silnika. |