MotoNews.pl

SEGMENT 76 - projekcja filmu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dzisiaj 19 wrzesnia w Alfa Centrum (Kinoplex) na Kołobrzeskiej o 17.00, 18,45, 20,30 i 22,15 odbedzie sie projekcja filmu Segment 76 w którym graja nasze samochody (PF '68, PF '73 i Opel '66) bilet w cenie 16 zł (studenckie 12)

Cytat:
2003-09-19 11:45:41, korek pisze:
Dzisiaj 19 wrzesnia w Alfa Centrum (Kinoplex) na Kołobrzeskiej o 17.00, 18,45, 20,30 i 22,15 odbedzie sie projekcja filmu Segment 76 w którym graja nasze samochody (PF '68, PF '73 i Opel '66) bilet w cenie 16 zł (studenckie 12)

powiem tak,

bylismy na premierze tego filmu w 2001 roku i warto bylo - akcja dzieje sie w 1976 roku i mniej wiecej takie wozy jezdza w tym filmie...

Jak dla mnie, mozna sie posmiac na tym filmie, chociaz jak twierdzi prasa lokalna, zostal troszeczke przemoderowany w stosunku do wersji, ktora byla na premierze w 2001 roku..

Zapraszam, w koncu gra tam moje auto ) hi hi hi

kurcze, a nie wiecie czy w wawie bedzie jakas projekcja?

Pewnie tak, chociaz film jest wyraźnie 3miejski. Z aktorów warszawskich gra Miłowicz, ale zaraz po mnie i Jarku

Cytat:
2003-09-19 13:11:18, korek pisze:
Pewnie tak, chociaz film jest wyraźnie 3miejski. Z aktorów warszawskich gra Miłowicz, ale zaraz po mnie i Jarku

o przepraszam, glowna role w tym filmie to gral niebieski samochod - w koncu jezdzil nim glowny bohater, czy nie jezdzil ? )

p.s. bycie dublerem ma swoj urok, szczegolnie jak sie jezdzi bez wymaganych prawnie okularow na tzw. slepca hi hi hi

p.s2. mysle, ze w Wawie tez puszcza ten film, bo dzis jest pierewszy dzien jego wejscia do kin.

Jeżdził ale pozyczonym od Matki.

To chyba w kinach tego nie dają w całym kraju
dajcie cynka,jak bedzie na TV

Koledzy mi przypomnieli, że gra równiez Bogusław Qrwa Linda, Skiba, Borusewicz (z Lady Punk). Myśle, że film dotrze nie tylko do W-wy ale i do Szczecina. Pytanie tylko kiedy i czy wczesniej nie zdejma go z ekranu

Oby przed zdjęciem z ekranu trafil również na Śląsk!!!!

Najlepiej Górny i Dolny

a we Wrocławiu już jest w kinach
http://www2.gazeta.pl/cjg/0,30896,948864.html?miasto=Wroc%B3aw

W Wawie też.

I zaraz na niego idę.

21.45 Cinema City Bemowo

Wow - teraz to czytam dopiero

koniecznie trzeba się wybrać na ten film

Chyba jednak tez sie wybiore bo w necie niestety nie ma tego filmu.

Zajebisty film, dobre teksty, fajna muzyka I TEN KLIMAT!!!!

I te DFy. Piękny widok.

We wszystkich kinach 3miejskich są tzw. "tanie wtorki" i bilety w cenie 10zł, myślę że jest to najlepszy dzień aby sie wybrać na ten film :

TUTAJ - opis filmu i godziny projekcji

Opisali ten film w ostatnim Newsweek'u.
Tylko za duzo wazeliny uzyli

Powiem wam oglądałem filmik Segment `76 którego akcja umieszczona jest w latach 70 w Trójmieście. Podobał mi się, trochę sie pośmiałem, pooglądało się furki z tamtych lat, ale moją uwagę przykuł Fiat 125p kolru niebieskiego z białym dachem identyczny jak na zdjęciach ze zlotów w trójmieście z wyjątkiem tapicerki w środku, chyba ze miał pokrowce wtedy, ale nawet kierownica sie zgadza, biało czarna. Moze to ten sam, nie wiem, niech sie wypowiedzą ci co znają to auto.

Oczywiście,że to Fiacik kolegi KajTan-a.

To jest fiat KajTan'a czyli ten sam. Fiat Korka też tam wystęuje, ale o ile pamiętam to jeszcze przed remontem, dlatego wygląda inaczej. Chłopaki kiedyś zachęcali do obejrzenia "Segmentu 76".