Kilka fotek z remonutu:)125

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, oto kilka fotek z trwajacego remontu...
mam nadzieje że fotki nie sa zbyd duże.

pełen wypas... tak trzymać

bajerka jest fajna gleba

bardzo ładna robota mnie sie podoba czekamy na dalsze efekty chwal sie na bieżąco

jak to mowią pradawni rumuni -> JA TEŻ CHCE TAKIE FELGI I TAKI ZAWIAS PRZEDNI

na dobra sprawe to wtgladac zacznie dopiero po lakierze.... Bedziesz zakladal zderzaki czy zostawiasz bez? Jesli zamierzasz zlikwidowac zderzaki, moze warto byloby sie zastanowic nad zaspawaniem czesci otworow w przednim pasie?

Cytat:
na dobra sprawe to wtgladac zacznie dopiero po lakierze.... Bedziesz zakladal zderzaki czy zostawiasz bez? Jesli zamierzasz zlikwidowac zderzaki, moze warto byloby sie zastanowic nad zaspawaniem czesci otworow w przednim pasie?

Myślałem o braku zderzaków, ale po głębszym zastanowieniu jednak zostaną...

PS. Poszukuje:
1.drzwi przednich... te na aucie niestety są dosyć zjedzone na dole(można było by to porobic) ale i zawiasy juz sa tez opuszczone...
2.Taniego tapicera-potrzebuje odnowić kubełki Sparco.
pozdrawiam.

Fajna glebcia

Cytat:
2005-02-11 11:40:59, pwr79 pisze:
Myślałem o braku zderzaków, ale po głębszym zastanowieniu jednak zostaną...

Nie zakładaj przedniego, może sie nie znam tył wyglada dziwnie bez zderzaka, tak jakoś łyso, ale za to przód rewelacyjnie. Tylko zaspawaj otwory po mocowaniach i bedzie rewelka.
Z tą glebą i felgami... prawdziwy bandzior

[ wiadomość edytowana przez: _Szary dnia 2005-02-11 14:27:29 ]

przestanta chopoki, niech se czlowiek robi jak kce.....ze zderzaczkami tez bedzie wygladal bajerancko!!!! ...a wszystko to dzieki super mega glebie!! qrde bardzo ale to bardzo podoba mi sie to zawieszenie, chyba sie przestavie na 125

Wielkie gratulacje dla Ciebie pwr79
Daj mu tylko chrom albo plastikowego (tego jedno czesciowego)grill'a i bedzie gites!!!!!

NAPRAWDE LADNIE CI TO WYSZLO!!

P.S.
Jak dlugo juz go dłubiesz??

[ wiadomość edytowana przez: _dOMAN dnia 2005-02-11 14:55:19 ]

Jaki kolor bedzie?

Cytat:
Jaki kolor bedzie?

Zostawiam oryginal...tzn. bialy. chodz kusi mnie na czerowny, bordo, granat i wiele innych...

Cytat:
2005-02-11 14:53:16, _dOMAN pisze:
] Daj mu tylko chrom albo plastikowego (tego jedno czesciowego)grill'a i bedzie gites!!!!!

jakiego jednoczesciowego plastikowego grila ???

Pwr ile obcioles sprezyny ??????

Cytat:
Jak dlugo juz go dłubiesz??

Niestety, dluuugo pare dobrych miesiecy już, a to niestety za sprawą braku czasu i finansów W między czasie przygotowuje silniczeg do niego 1800/ co tez przyprawia mnie o pustki...

Ale jak to sie mawia... "Powoli ale do celu"

Co do gleby pojdzie troszkę w górę - z takim prześwitem nie wyjade z warszatatu Ale bedzie nisko-to napewno

Tyl jeszcze stoi wysoko-resor byl obnizany o ok10cm- z tym ze jeszcze nie chodzil... podobno ma sie ulozyc podczas jazdy i dopiero pojdzie na glebe... co ocszywiscie bardzo mnie ucieszy

pwr respect!!! powiedz mi pare rzeczy... ile cali szerokosci mają te fele?? jakie oponki ?? i czy przy tak niskim zawiasie miska nie jest za nisko?? czekam na efekt koncowy... ale już mi sie podoba a co dopiero jak lakierek sie położy

Cytat:
ile cali szerokosci mają te fele?? jakie oponki ?? i czy przy tak niskim zawiasie miska nie jest za nisko??

Felga ma 20cm szerokosci od rantu do rantu.
Opon nie mam te co są to... szkoda słów
Tak jak pisałem wyżej autko pojdzie torszke do góry o jakies 5cm-takie są zamierzenia... niewiem jak wyjdzie.

hmm..jak tak patrze na prozd tego fiacika to mam ochote wywalic u siebie dokladke z przodu i uciac sprezyne o 1 zwojjak myslicie??Warto??

Chyba warto

pełen rispect bardzo ladne auto felusie ladniutkie naprawde ladnetak trzymaj!z niecierpliwoscią czekam na dalsze efekty parcy!

Cytat:
2005-02-11 15:35:00, bimber1 pisze:
jakiego jednoczesciowego plastikowego grila ??? Pwr ile obcioles sprezyny ??????

A taki wydaje mi sie ze jest on jedno czesciowy.....jesli nie to mnie poprawta

------------------------
a ladny kolor na 125 to taki, ostatnio mooj typ na wszystkie klasyki

POZDRAWIAM