| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
jarecki24 BMW Member PEUGEOT 605 Warszawa | 2005-02-14 02:45:10 witam mam problem w e30 jakiś miesiąc temu spaliłem komp. bo nie odłączyłem akumulatora przy spawaniu wymieniłem na drugi o takiej samej numeracii ale teraz nie działa kontrolka od oleju i ten mały komputerek od temp. na konsoli a wcześniej działało wszystko czy ktoś może mi pomóc. reszta ok.
[ wiadomość edytowana przez: jarecki24 dnia 2005-02-14 03:03:37 ] |
draiwer5 (S) BMW Master (Moderator) bmw 518i Białystok | 2005-02-14 08:04:19 o prosze przy spawaniu a ktos kiedys twierdził ze przy spawaniu nie trzeba odłączać przewodów ,a tak wogle to może jakies czujniki siejeszcze uszkodziły |
jarecki24 BMW Member PEUGEOT 605 Warszawa | 2005-02-14 11:41:22 ale jaki czujnik,zaraz po spaleniu kom. przestała świecić kontrolka to pomyślałem że napewno jakiś czujnik się odłączył i dlatego nie chce zapalić samochód ale sprawdziłem wszystko i było ok ale nadal nie palił wtedy kolega stwierdził że napewno wysiadł kom. i tak właśnie było jak go wymieniłem to samochód zapalił tylko nie działa dalej kontrolka od oleju, ten mały komputerek i wskażnik od temperatury też nie podnosi się do połowy tylko zatrzymuje się na cwiartce a przedtem wskazówka stała na środku.czy ktoś wie jak to naprawić |