MotoNews.pl

Kopiowanie trybów do skrzyni (126)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czy ktoś wie czy w warszawie znajduje się taki zakład który zajmuje się kopiowaniem trybów hoinek itp.
czy by nie wyszł taniej skopiować niż kupywać całą skrzynie a ile kosztuje zestaw do szkrzyni 3 4 krótkie
ktoś wogóle kręcił sie za tym ?????
a przełożenie główne jest jakieś krótsze

nowe 2,3,4 u Kałuży to coś koło 750-800 zł z tego co pamiętam.

Raczej sie to nie oplaca. Krotki zestaw urzywka to 350zl. na forum pare razy bylo. Pisze sie ,,choiinek,, i kupowac /cierzko raczej odmienic slowo kupywac/

czepiasz się sopko to tylko moja dyslekcja i co z tego

tak OT to ja mam dysgrafie to jest dopiero fajna przypadlosc hehe sory niechcialem Cie urazic ani sie nie czepiam.

Cytat:
2005-02-13 23:49:12, widynek pisze:
nowe 2,3,4 u Kałuży to coś koło 750-800 zł z tego co pamiętam.

U Swiatka same przelozenia kosztuja:
3, 4: 500zl
2, 3: 750zl
2, 3, 4: 1000zl

Cytat:
2005-02-13 23:51:25, maskekk pisze:
Raczej sie to nie oplaca. Krotki zestaw urzywka to 350zl. na forum pare razy bylo. Pisze sie ,,choiinek,, i kupowac /cierzko raczej odmienic slowo kupywac/

Pisze sie uŻywka i cięŻko ;P "Kto z Was jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci kamieniem"

droga ta impreza myślałem że coś taniej będzie

Tak jak kolega kobzacz pisze. Pytalem u swiatka jakies dwa tygodnie temu, cytat:
"Witam,
wyknujemy krotkie III i IV w formie nakładanych otoczek. Trzeba dosłać choinkę i koło III i IV biegu
Koszt 500,-zł
Zapraszamy!"

Za darmo nikt wam tego nie zrobi przecież!!!
A już na pewno nikt znany...

w toruniu jamiński, ktory m.in. przygotowywal CC nowaka do MPRC powinien wyknuc cos takiego taniej. musialbym sie zorientowac

Cytat:
2005-02-13 23:51:25, maskekk pisze:

Poprawiasz go a sam robisz 2 błędy : ciężko i używany ....

ja będe miał od jamińskiego. krótkie 3,4 w 400zł powinienem się zamknąc.