Fotki Fiata i Poloneza w akcji

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Siemacie!
Swięta lecą, nudno w domu, zaczołem troche szukać zdjęć Fiatów latających bokami, na prywatnych stronkach raczej cięzko cos znalezć, z rajdów juz lepiej chociaż teraz też niedużo Fiatów jezdzi, Poloneza też bym chętnie zobaczył, o filmiki jeszcze trudniej więc nawet nie wspominam.
Mam tutaj prośbe, jak macie, znacie jakiś fajne strony, to wrzućcie tutaj jakieś sznurki co by ich pooglądac można. Troche zdjęć na zrobienie smaku

Poloneza niestety nie znalazłem ani jednego

no i kolejne, ale juz więcej nie podaje, teraz wy sie postarajcie

jest czym oko nacieszyć, i pomyśleć że ten ostatni kolorowy jest z mojego wojwództwa

odrobinke mu progi powgniatało rispekt

no wiesz to jest taki tuning krecone progi

mialem w kanciaku takie fele od bumy, fajnie wygladaja...

tu macie kilka, moze nie w akcji, ale ladne...

Przez progi w takim stanie skorodowania raz bym uciął sobie noge... i bym teraz kurwa nie miał nogi Bo rozbierałem takiego akwarium, przy rozcinaniu zrobiłem zamach 5-cio kilową siekierą w próg i przeszło na przelot a potem w moim kierunku (auto stało na boku oparte o murek)

cyprys te foteczki sa ładne, juz kiedyś je podziwiałem, szkoda ze go tak zrobiłeś i opchnołeś

no to co lenistwo chyba was w swieta ogarnia i niechce wam sie zdjęc posuzkać? może jakieś ładne poldki są w sieci

wiesz, tez mi czasem zal... mam sentyment do niego... ale nie dalo sie 2 naraz... coz, shit happends

Cytat:
no to co lenistwo chyba was w swieta ogarnia i niechce wam sie zdjęc posuzkać? może jakieś ładne poldki są w sieci

tutaj jest mój Polonez i zajebisty Fiat kumpla

miami ja mam taki cus
Strato poldek

a ja zapraszam na krotki filmik z krakowa oto on wystarczy zapisac na dysku i kliknac 2x sam sie rozpakuje... na filmie sa od lewej (startuja) wisniowy 1,5 gaznik, szary 1,5 gaznik, grafitowy 1,6 wtrysk, niebieski 1,8 gaznik, kremowy 1,5 gaznik...

i pojechali w pizdu a ktop wygral ?? ?? ten grafit ?? ?? bo jakos malo widac mete

są 4 możliwości
1. Cyprys popełnił falstart
2. reszta kierowców nie umi jeździć..
3. reszta aut jest słabsza od abimexa..
4. brakuje bordowego Caro 1,6 na gaźniku..

a tak na poważnie to wydawało mi sie że auto Bodziota szybciej sie rozkręci.. faktem jest że troche przespał start ale w końcu to jest 1.8 pare litanii na temat tego silnika czytałem

ja obstawiam 3

nie ma to jak dobrze sklecony bez błędów - abimex

nie jednokrotnie stawałem z na pasie swoim 1,6 abimexem z 1,4 rover ; 1,8 ; 2,0 w przypadku 2,0 jasne ze wąchałem spaliny ale nie za karzdym razem i tak naprawdę były to zazwyczaj długości samochodu .

ten niżej to ja NIMNUL !!! jak byście nie wiedzieli a z resztą skąd byście mieli wiedzieć

annonymus !!!

k.... po co sie logować !!!

haha, tym razem do 2giej oponki wygralem ja, ale za pierwszym razem bodziot o okolo 1 dlugosc poloneza... ale zabawa super... zachecam do ogladniecia filmu z dzialu HUMOR...

w sumie czekamy na wiecej takich z dzialu humor wyprowadzania poldzera na spacer tez bylo sympatyczne

mam filmik jak robie poldziem 360, ale nie wiem na jaki serwer go wrzucic. Jak ktos ma jakis pomysl, to czekam...

no to musi ładnie wyglądać, ale mam nadzieje ze na sniegu albo lodzie, bo na suchym pewnie byś orła zaliczył
to kombinuj, czekamy na film