| |
Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2004-12-10 01:59:58 Jak w temacie... ![]() |
![]() kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2004-12-10 07:22:09 Może warto dodać jeszcze:
3. Nie mam zdania. ![]() Co strony klubowej to chyba raczej TUTAJ można by pociągnąć temat, po co zakładać nowy? A czy ktoś wie co się dzieje z Cwikusem? A co do nie aktywnych klubowiczy to Hm... Wolę się nie wypowiadać. [ wiadomość edytowana przez: kisztan dnia 2004-12-10 08:57:06 ] |
piotr-ek | 2004-12-10 10:02:39 No w ostateczności Zoltiego mogę zaakceptować (W OSTATECZNOŚCI!!!), ale na Ćwikusa to raczej nie ma co liczyć, więc pasuje mu kulturalnie podziękować. |
![]() kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2004-12-10 10:12:49
Średnim? Co masz na myśli? Tzn. ile wiosenek dla Ciebie to średni wiek? 30, 40, 50 ??? Ja myślę, że dodatkowo powinna to być osoba która często bywa na forum. Może jakieś propozycje na nowego moda (oczywiście Zoli zostje)? Żeby nie być gołosłownym nominuję: 1. Robert_S, 2. Walus, 3. Cezariusz, 4. Bogdan_1, no i kontrowersyjna nominacja 5. Piotr-ek |
![]() HenBas Klubowy Weteran Ford Focus 1,6; Astr ... Chorzów | 2004-12-10 10:19:08 No cóż, ostatni raz "Strona Główna" widziała Ćwikusa dnia: 1 lipiec 2004 ![]() Jak na Moderatora to niezłe osiągnięcie ![]() Naprawdę nie mam nic do niego, ale obserwuję czasem jego opisy na GG - jest bardzo aktywny, ale na rowerze ![]() Z drugiej strony nie dziwi mnie ten fakt - on przeciez nie ma Espero, tylko jego ojciec !!! W związku z tym faktem brakuje mu odpowiedniej motywacji do działania na stronach naszego klubu - tak to widzę i jestem za jego zmianą ! Dwie osoby odpowiedzialne za Klub to zdecydowanie za mało - proponuje dobrać (wybrać!) przynajmniej dwie nowe postacie, które razem z Zoltarem poprowadzą to dalej ![]() Ps. Sorry, wiem że to ankieta Zoltara, ale do nie go nic nie mam - kiedy mam problem, zawsze jest pomocny ! Dzięki Zolti ![]() [ wiadomość edytowana przez: HenBas dnia 2004-12-10 10:21:52 ] |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2004-12-10 10:23:37 Myślę ,że idealny kandydat powinien mieć od 24 do 26 lat ![]() ![]() ![]() ![]() ale sobie nagrabiłem ![]() |
piotr-ek | 2004-12-10 10:31:54 piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA. ![]() ![]() |
![]() Bartek1112 Mercedes A35 Warszawa | 2004-12-10 12:08:56 To ja juz wiem. JACO JACO JACO JACO JACO JACO JACO JACO JAOC na moda ![]() ![]() ![]() |
![]() Walus Lani + najlepsze aut ... Gdansk/Plock | 2004-12-10 12:18:35 Naprawdę wielkie dzięki za wysunięcie mojej kandydatury - czuję się zaszczycony, ale nie sądzę, żeby było dobrym pomysłem na modów dwóch Zwyroli z Trójmiasta ![]() ![]() No chyba, że dojdzie jeszcze Jaco ![]() ![]() ![]() |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2004-12-10 12:21:10 Jacku co Ty na to ?
Proponuję Ci super fuchę ![]() Ps. Dzięki za pozytywne słowa ![]() |
![]() Bartek1112 Mercedes A35 Warszawa | 2004-12-10 12:24:06 No wiec JACUŚ startujesz w kampani natod ciebie chce ![]() ![]() ![]() |
piotr-ek | 2004-12-10 12:27:32 Niech no sobie przypomnę jak JACO przeklinał złomiaka-esperaka... jakoś w wakacje to chyba było????
piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA. ![]() |
![]() cezariusz Klubowy Weteran AUDI A6 Lublin | 2004-12-10 12:28:29
czekaj no ty niech ja cie gdzies trafie to ja ci dam geriavit jeszce ci testosteronu by zabraklo zobaczysz jak cie zloje w NFS to sam bedziesz bral geriavit ![]() ![]() [ wiadomość edytowana przez: cezariusz dnia 2004-12-10 12:29:58 ] |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2004-12-10 12:32:30
Dobra, chcem być prezydentem ![]() |
![]() Bartek1112 Mercedes A35 Warszawa | 2004-12-10 12:33:13 Ale jacek przynajmniej myje esperaka ![]() |
![]() Bartek1112 Mercedes A35 Warszawa | 2004-12-10 12:35:34
wiedzialem ![]() ![]() |
![]() Walus Lani + najlepsze aut ... Gdansk/Plock | 2004-12-10 12:37:28 Dla mnie bomba ![]() |