MotoNews.pl

Chcecie zmian na stołkach ???

Ankieta: Czy nadal mam być Moderatorem... ?
Tak
Nie... Won

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie...

I ewentualnie proszę o sensowne pomysły na polepszenie stanu forum.

Lista Klubowiczów zostanie niedługo dokładnie sprawdzona.

Osoby nie odwiedzające forum przez kilka miesięcy zostaną usunięte

Co do strony i jej aktualizacji... Dochodzą mnie takie słuchy

Proszę założyć oddzielny temat

Może warto dodać jeszcze:
3. Nie mam zdania.

Co strony klubowej to chyba raczej TUTAJ można by pociągnąć temat, po co zakładać nowy?
A czy ktoś wie co się dzieje z Cwikusem?

A co do nie aktywnych klubowiczy to Hm...
Wolę się nie wypowiadać.

[ wiadomość edytowana przez: kisztan dnia 2004-12-10 08:57:06 ]

Moim zdaniem Zolti nadal powiniem pełnić rolę Moderatora (bez dwóch zdań), ale wydaje mi się ,że czas zastąpic kimś Ćwikusa (w funkcji moderatora oczywiście).
Mówię to bez żadnych animozji (z Ćwikusem łączy nas wspólna pasja ), ale on poprostu nie ma na to czasu.

Cytat:
2004-12-10 09:32:57, -JACO- pisze:
Moim zdaniem Zolti nadal powiniem pełnić rolę Moderatora (bez dwóch zdań), ale wydaje mi się ,że czas zastąpic kimś Ćwikusa (w funkcji moderatora oczywiście). Mówię to bez żadnych animozji (z Ćwikusem łączy nas wspólna pasja ), ale on poprostu nie ma na to czasu.

zgadzam sie z Jacem w 1000%

Zolti The Best
alet trzeba mu kogos do pomocy i moim zdaniem powinen to byc ktos w srednim wieku jak to Bartek okreslil zeby nie bylo zarzutow o nadmiar testosteronu a i inne patrzenie na swiat by sie objawilo

ale to tylko MOJA sugestja

No w ostateczności Zoltiego mogę zaakceptować (W OSTATECZNOŚCI!!!), ale na Ćwikusa to raczej nie ma co liczyć, więc pasuje mu kulturalnie podziękować.

Cytat:
2004-12-10 09:52:18, cezariusz pisze:
..alet trzeba mu kogos do pomocy i moim zdaniem powinen to byc ktos w srednim wieku ...

Średnim? Co masz na myśli?
Tzn. ile wiosenek dla Ciebie to średni wiek?
30, 40, 50 ???
Ja myślę, że dodatkowo powinna to być osoba która często bywa na forum.

Może jakieś propozycje na nowego moda (oczywiście Zoli zostje)?
Żeby nie być gołosłownym nominuję:
1. Robert_S,
2. Walus,
3. Cezariusz,
4. Bogdan_1,

no i kontrowersyjna nominacja
5. Piotr-ek

No cóż, ostatni raz "Strona Główna" widziała Ćwikusa dnia: 1 lipiec 2004
Jak na Moderatora to niezłe osiągnięcie
Naprawdę nie mam nic do niego, ale obserwuję czasem jego opisy na GG - jest bardzo aktywny, ale na rowerze
Z drugiej strony nie dziwi mnie ten fakt - on przeciez nie ma Espero, tylko jego ojciec !!!
W związku z tym faktem brakuje mu odpowiedniej motywacji do działania na stronach naszego klubu - tak to widzę i jestem za jego zmianą !
Dwie osoby odpowiedzialne za Klub to zdecydowanie za mało - proponuje dobrać (wybrać!) przynajmniej dwie nowe postacie, które razem z Zoltarem poprowadzą to dalej

Ps. Sorry, wiem że to ankieta Zoltara, ale do nie go nic nie mam - kiedy mam problem, zawsze jest pomocny !
Dzięki Zolti

[ wiadomość edytowana przez: HenBas dnia 2004-12-10 10:21:52 ]

Myślę ,że idealny kandydat powinien mieć od 24 do 26 lat nie za młody, nie za stary, żeby rozumiał tych co im testosteron gra w głowie, jak i tych którzy muszą wziąść rano codzienną dawkę Geriavitu
ale sobie nagrabiłem

piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA.

To ja juz wiem. JACO JACO JACO JACO JACO JACO JACO JACO JAOC na moda . Wiek akurat, aktywnosc na forum super, noi na kompach sie zna, ma esperaka lubi go pracuje w tvnie to zareklamuje nasz klub w tv

Naprawdę wielkie dzięki za wysunięcie mojej kandydatury - czuję się zaszczycony, ale nie sądzę, żeby było dobrym pomysłem na modów dwóch Zwyroli z Trójmiasta (bo Zolti oczywiście bez dwóch zdań zostaje).
No chyba, że dojdzie jeszcze Jaco , ale wtedy to forum może już wyglądać bardzo różnie, a poza tym nie mieszcze się w limicie wiekowym Jacy

Jacku co Ty na to ?

Proponuję Ci super fuchę

Ps.

Dzięki za pozytywne słowa

No wiec JACUŚ startujesz w kampani natod ciebie chce . Tylko powiedz nam jaki masz program wyborczy moze jak kiedys Walesa 10 tys dla kazdego??

Niech no sobie przypomnę jak JACO przeklinał złomiaka-esperaka... jakoś w wakacje to chyba było????
piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA, piotr'ek na MODA.

Cytat:
2004-12-10 10:23:37, -JACO- pisze:
Myślę ,że idealny kandydat powinien mieć od 24 do 26 lat nie za młody, nie za stary, żeby rozumiał tych co im testosteron gra w głowie, jak i tych którzy muszą wziąść rano codzienną dawkę Geriavitu ale sobie nagrabiłem

czekaj no ty
niech ja cie gdzies trafie to ja ci dam geriavit
jeszce ci testosteronu by zabraklo

zobaczysz
jak cie zloje w NFS to sam bedziesz bral geriavit

[ wiadomość edytowana przez: cezariusz dnia 2004-12-10 12:29:58 ]

Cytat:
2004-12-10 12:21:10, Zoltar pisze:
Jacku co Ty na to ? Proponuję Ci super fuchę Ps. Dzięki za pozytywne słowa

Dobra, chcem być prezydentem

Ale jacek przynajmniej myje esperaka

Cytat:
Dobra, chcem być prezydentem

wiedzialem . W takim razie co panowie? wybieramy tego pana z bogatym zapleczem politycznym ?

Dla mnie bomba