Medion,PioneerDEH-3730MP,SONY CDX-R3300,Panasonic CQ-C 1300G

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witajcie,
szukam strony www na których mógłbym porównać poniżej podane radioodtwarzacze. Jeśli ktoś z Was jakieś zna, lub mógłbym cokolwiek napisać o prezentowanym sprzęcie, to z góry dziękuję (Wady, zalety, cena, dźwięk, moc itp...)

1.Medion/Tevion MD 41052 CD z MP3

2.Pioneer DEH-3730MP

3.SONY CDX-R3300

4.Panasonic CQ-C 1300GN

Wszystkie prócz pierwszego mają podobną cenę. Jakość wykonania nie budzi zastrzeżeń. Odsłuch - nie miałem przyjemności...???. Trwałość ???
Pozdrawiam

Takie kup

Cytat:
Takie kup

Krótko - lakonicznie....

Niektorzy nie sa zorientowani w temacie (jak ja) i dla mnie:
1. Cena wyższa, dużo więcej migających drobiazgów, .....więc czym się ono różni???

Praktyczny potencjometr, większy wyświetlacz od Sony, dobra firma i niezła cena

ja bym napewno odrzucil panasonica...
jezeli chcesz cos tanszego wez mediona, napewno sony i pionier beda ladniej graly...
pioneer powinien grac troche lepiej ale jak nie bedziesz mial dobrych glosnikow to roznicy pewnie nie bedzie slychac wiec o wyborze miedzy sony a pioneer moze zdecydowac cena czy wyglad...
takie moje skromne zdanie

Jeśli nie jesteś audiofilem, pasjonatem markowego sprzętu czy zwolennikem wywalania kasy a nie chcesz kupować "jumy" kup Mediona! /może niekoniecznie ten model co na fotce bo jest już nowszy i NIE TEVIONA!! /....niedawno był post o Medionie i nawet fotki Raffsy tyż kiedyś były...poszukaj w wyszukiwarce bo nie pamiętam jaki był "tytuł" wątku
Mam Mediona, od kilku miesięcy właśnie ten w miarę najnowszy model .....jestem bardzo zadowolony i uważam że nie kupisz nic wiele lepszego nawet jeśli wydasz 2x większą kasę....W "lepsze" musisz zainwestować Minumum czterokrotność ....po co?? /oczywiście biorąc pod uwagę pierwsze zdanie /
Masz więcej pytań co do Mediona?..napisz do Raffsy, On jest dobry w tym temacie !