| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2005-02-14 20:24:25 |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2005-02-14 20:52:17 Praktyczny potencjometr, większy wyświetlacz od Sony, dobra firma i niezła cena |
iampinki ESPERO, cabrio juz n ... bydgoszcz | 2005-02-14 22:44:01 ja bym napewno odrzucil panasonica...
jezeli chcesz cos tanszego wez mediona, napewno sony i pionier beda ladniej graly... pioneer powinien grac troche lepiej ale jak nie bedziesz mial dobrych glosnikow to roznicy pewnie nie bedzie slychac wiec o wyborze miedzy sony a pioneer moze zdecydowac cena czy wyglad... takie moje skromne zdanie ![]() |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2005-02-15 01:15:19 Jeśli nie jesteś audiofilem, pasjonatem markowego sprzętu czy zwolennikem wywalania kasy a nie chcesz kupować "jumy" kup Mediona! /może niekoniecznie ten model co na fotce bo jest już nowszy i NIE TEVIONA!! /....niedawno był post o Medionie i nawet fotki Raffsy tyż kiedyś były...poszukaj w wyszukiwarce bo nie pamiętam jaki był "tytuł" wątku
Mam Mediona, od kilku miesięcy właśnie ten w miarę najnowszy model .....jestem bardzo zadowolony i uważam że nie kupisz nic wiele lepszego nawet jeśli wydasz 2x większą kasę....W "lepsze" musisz zainwestować Minumum czterokrotność ....po co?? /oczywiście biorąc pod uwagę pierwsze zdanie /
Masz więcej pytań co do Mediona?..napisz do Raffsy, On jest dobry w tym temacie !
|