MotoNews.pl

Witajcie po powrocie z Alp

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witajcie no i znowu w Polsce, ostatnio pojechalem sobie z dziewczyna i esperakiem do Austrii wszytko ok tylko...

Panowie co to jest, że jeżeli jedzie sie dosyć długo na benzynie
to zapala sie ta pomaranczowa lampka po lewej stronie na desce rozdzielczej (pampa czy cos takiego). Zapala i znika, zapala sie na 10 minut i znika na 2 co to jest jak sie jedzie na gazie to nigdy sie nie pojawia no chyba ze czasami po rozruchu na kilka chwil. Ale tu ewidentnie zapala sie po przejechaniu około 100 km na benzynie. Wiecie co to takiego? Zadnych innych objawów, dobrze ciągnie wszytko ok tylko sie zapala....

Pozdrawiam
FGM

Komputer przyzwyczail sie od jazdy na gazie i teraz mu sie parametry nie zgadzaja, znaczy zmieniaja sie i wywala blad. Jak masz zamiar jechac dluzej na benzynie to zresartuj komputer i bedzie dobrze

Ale jak go nie zresetowałem to i tak dobrze jchal
Moglo mu sie cos zrabac? Chyba raczej nie?

a ja widziałem Cie w czwartek na wilanowskiej w warszawie

Mnie? A jak mnie poznałeś? Ale miło mi

masz lewe lusterko nie pomalwane - w takim kremowym kolorku i generalnie bardzo brudny samochód

wszystko sie zgadz i jeszcze antenke ułamaną. Czemu nie trabiłeś? Gdzie ja jechałem w strone Wilanowa? o której????

Cytat:
2005-02-15 01:19:29, FGM2 pisze:
wszystko sie zgadz i jeszcze antenke ułamaną. Czemu nie trabiłeś? Gdzie ja jechałem w strone Wilanowa? o której????

Tomek NIE wita się z brudnymi Esperaczkami ....stąd nie trąbił

bo by sie ubrudził
a właśnie moze mi ktos podesłać na maila link do ksiazki serwisowej bo na naszej stronie ten link nie działa rating@op.pl

Pozdrawiam
FGM

nie trąbiłem, bo to wygląda dwuznacznie w wykonaniu czarnego BMW