| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2005-03-09 16:26:31 Poprzegladaj forum...
- opozniacz wylaczania swiatla w kabinie i do tego podlaczone tylne lampki - zmiana podswietlenia zegarow i innych pierdol - czujniki parkowania - otwieranie klapy bagaznika z pilota - selektor oktanowy - zmiana tapicerki na skaj, skore - podswietlenie okolic pedalow przy otwartych drzwiach - montaz lampki do oswietlania silnika (taka jak w bagazniku) - montaz wyzszego podlokietnika To tyle co mi do glowy przyszlo na szybko. Dobrze byloby rozniez wymienic amortyzatory, gumowe elementy zawieszenia, usprawnic hamulce, a najlepiej zmienic samochod |
Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2005-03-09 18:11:53 A ja poza zegarami i oswietleniem wskazników nie robie nic.! Poprostu dbam jak tylko moge o auto, czyli czester mycie na zewnątrz i czyszczenie wnetrza auta. Dbanie o stan techniczny, zeby nic nie stukało ani nie piszczało. To jest podstawa wszystkich przeróbek. Mozna miec mnóstwo pierdól i zabawek, a auto w opłakanym stanie brudne i zdemolowane, wydaje mi sie ze samo poczucie ze jedzie sie autem czystym i sprawnym technicznie to juz duzo! |