Doradźcie mi proszę.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Interesuje mnie możliwość usprawnienia mojego auta. Tzn. wposażenia w cokolwiek co mogłoby go uczynić przyjemniejszym w codziennej eksploatacji. Widzę, że bardzo wielu klubowiczów modyfikuje swoje auta w ciekawy sposób i to ich głównie proszę o cenne uwagi. Interesuje mnie wszystko od pomysłów bez których nie mogliby się obejść do tych najbardziej nietrafionych, które też się zdarzają.

Poprzegladaj forum...

- opozniacz wylaczania swiatla w kabinie i do tego podlaczone tylne lampki

- zmiana podswietlenia zegarow i innych pierdol

- czujniki parkowania

- otwieranie klapy bagaznika z pilota

- selektor oktanowy

- zmiana tapicerki na skaj, skore

- podswietlenie okolic pedalow przy otwartych drzwiach

- montaz lampki do oswietlania silnika (taka jak w bagazniku)

- montaz wyzszego podlokietnika

To tyle co mi do glowy przyszlo na szybko. Dobrze byloby rozniez wymienic amortyzatory, gumowe elementy zawieszenia, usprawnic hamulce, a najlepiej zmienic samochod

A ja poza zegarami i oswietleniem wskazników nie robie nic.! Poprostu dbam jak tylko moge o auto, czyli czester mycie na zewnątrz i czyszczenie wnetrza auta. Dbanie o stan techniczny, zeby nic nie stukało ani nie piszczało. To jest podstawa wszystkich przeróbek. Mozna miec mnóstwo pierdól i zabawek, a auto w opłakanym stanie brudne i zdemolowane, wydaje mi sie ze samo poczucie ze jedzie sie autem czystym i sprawnym technicznie to juz duzo!

sprecyzój bardziej co cię interesuje to pomyślimy i doradzimy , bo tak gdybać to możemy o wszystkim , począwszy od śubki a na klapie kończąc.