CHROMOWANIE u nas w miescie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ktoś wie gdzie w okolicy chromuja za kase rózne rzeczy ???

[ wiadomość edytowana przez: dnia 2005-02-14 13:19:47 ]

Ja swojego czasu, chromowalem rozne rzeczy w hucie "po znajomosci", jednak nie wiem jak jest teraz i jak wyglada oficjalne zalatwienie tego.

OT: wiesz co Jacu zaczynasz przesadzac z tym "u nas na wsi" na poczatku bylo to smieszne (sam kiedys tak pare razy napisalem) ale teraz to sie staje poprostu zalosne, jeszcze na naszym forum ludzie zrozumieja aluzje, jednak zakladajac na F&F post zawierajacy w tytule to stwierdzenie badz tez czesto stosujac je w odpowiedziach na rozne posty, to co sobie pomysla ludzie zagladajacy na forum F&F nie majacy pojecia co to jest Stalowa Wola? wiem ze nie jest tu wspaniale, no ale nie robmy wiekszej wiochy niz jest w rzeczywistosci, no chyba ze miales caly czas na mysli Rozwadow to zwracam honor do kieszeni.

Pozdro, Samael

Stalowa Wola jest drugim, co do wielkości miastem na podkarpaciu ...

No własnie bo chce sobie klateczke wychromowac i nei ma zywcem gdzie. Ps. wyedytowalem ..

Ty wiesz ile to bedzie kosztować

No wiem ile.
Dlatego fajnie ze mam na firme !!!

Cytat:
2005-02-14 11:19:08, Samael pisze:
Ja swojego czasu, chromowalem rozne rzeczy w hucie "po znajomosci", jednak nie wiem jak jest teraz i jak wyglada oficjalne zalatwienie tego. OT: wiesz co Jacu zaczynasz przesadzac z tym "u nas na wsi" na poczatku bylo to smieszne (sam kiedys tak pare razy napisalem) ale teraz to sie staje poprostu zalosne, jeszcze na naszym forum ludzie zrozumieja aluzje, jednak zakladajac na F&F post zawierajacy w tytule to stwierdzenie badz tez czesto stosujac je w odpowiedziach na rozne posty, to co sobie pomysla ludzie zagladajacy na forum F&F nie majacy pojecia co to jest Stalowa Wola? wiem ze nie jest tu wspaniale, no ale nie robmy wiekszej wiochy niz jest w rzeczywistosci, no chyba ze miales caly czas na mysli Rozwadow to zwracam honor do kieszeni. Pozdro, Samael

Tak sie zastanawiam czy to do mnie bo na f&f to ja nigdy nie pisałem - wyjaśnij????????????????????????

Jacu626 samael zwykle tak do mnie pisze

I nie róbcie Ot bo ja potrzebuje wychromowac klatke....

to było do Czucza (chyba) bo on tez Jacek...