Poduszka silnika

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Padła mi poduszka silnika (a właściwie skrzyni biegów) ta mocowana do obudowy skrzyni i "sanek" szukałem dziś w 23 miejscach i NIE MA a w serwisie za 4 dni i koszt 340zetów (tragedia)
340 zetów za poduche gdzie do innych aut bardziej skomplikowane kosztują max.200 zamienniki

Pytanko czy Wiecie coś na temat zamiennika takiej pooduchy lub ale to w ostateczności używka ale sprawna
Gdzie szukać???

Witam.
He he znalazłem firmę w polsce która produkuje taki poduchy za 140zetów tylko że nie mają w tej chwili
Ale to 200zetów w kiermanie jak by nie patrzeć
oto link stronki:
http://ted.pl/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1

Pozdrawiam.

MOZE TU ZNAJDZIESZ albo po szrotach poszukaj czy w rozbitach

Witam!
Dzwoniłem to tej firmy której link jest poniżej i są "wkłady" tych poduszek "wszystkich" nie tylko przedniej. Jakość podobno O.K. a cena: 84zł. SZOK zamówiłem przednią w poniedziałek będę miał zmienie to napisze jak to się przedstawia.
Zrobię fotki więc jak by ktoś potrzebował to niech da znać.
Pozdro.

Cytat:
Jakość podobno O.K.

No właśnie ,jak ją zamontukesz,to napisz ,czy drgania się niepowiększyły itd.jakie są ujemne skutki podróbki.
Ja też mam przednią poduszkę silnika już niezabardzo i w ASO kosztuje 340zł z groszami,troche to dużo,ale jak mam później narzekać na złą jakość zamiennika,to niewiem,czy niewolałbym zapłacić raz a więcej za oryginał.
Napisz jak założysz nową poduszke i jakie wrażenia

Wiesz Faworyt mja ma ze 3cm. luzu więc różnica napewno będzie ale opiszę wszystko.
Pozdro.

He He poducha zrobina i teraz to pełna kultura.
Obiecałem wszystko opisać i to robię.
Więc tak poduszka (przypominam, że wymieniłem wkład koszt 60zł. z rabatem + przesyłka 20zł.) wygląda dosyć masywnie guma miękka i wydaje się że dobrej jakości wykonanie O.K.
Poduszka jest uniwersalna ma taki "ząbki" które wyginają się podczas wciskania na prasie zast.: 72mm-76mm
Starą się wycina (samą gumę ) potem oliwa i na praskę. Wciskamy, montujemy i wszystko ( dziecinada!!! )
Wrażenia z jazdy: przestało trząchać motorem, nie drgań przy ruszaniu ani przy zmianie biegu, na wolnych obrotach na bęzynie przez 10min. stała na nim szklanka napełniona 75% wodą i nic się nie rozlało na Gazie trochę czuć delikatne drgania ale wcześniej była TRAGEDIA.
Ogólnie super za taką kasę.
POLECAM.
P.S. stara poduszka wylazła w dwóch kawałkach.
Pozdrawiam.