Sukcesy malucha

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Image Hosted by ImageShack.us

a kogo Wy wzieliscie? sorry ze takie wielkie to zdjecie, ale nieumialem go zmniejszyc jak scanowal

Nie rozumiem tego...
Ja raz na rondzie wyprzedziłem kiedyś TICO, ale żeby o tym w gazecie pisać

"Bardzo często teraz kogoś biore!" - bo ja jestem furiuuss

znowu Łódź się popisuje

Ciekawe czy do dzioba też bierze tym z beemek ???

Najlepszy jest tekst : "Mercedes okularnik, sprowadzony do Polski na korzystnych warunkach". Ja jakoś nie potrfie przy wyprzedzaniu rozróżnić czy auto jest na krzystych warunkach sprowadzone czy nie

widzialem tez to Mrozu, nie mialem jednak jak zeskanowac, w pierwszej chwili myslalem ze gosc ma przynajmniej 900, ale siedze na klopie czytam i czytam i mowie no nigdzie nie jest napisane ...ale wiecie co jest jedna ciekawa informacja ukryta trzeba wziasc dlugopis co swieci ultra-fioletem i poswiecic na ten artykul, momentalnie pojawia sie wszystko wyjasniajacy napis...POWERED BY TERYTORIUM

Cytat:
2005-02-20 16:33:27, stasiu pisze:
...ale wiecie co jest jedna ciekawa informacja ukryta trzeba wziasc dlugopis co swieci ultra-fioletem i poswiecic na ten artykul, momentalnie pojawia sie wszystko wyjasniajacy napis...POWERED BY TERYTORIUM

koleś chyba coś brał podczas (przed) przeprowadzeniem wywiadu....niezłe ma filmy

Kurde ja wczoraj wziolem iakrusa mowie wam to bylo niesamowite, i to byl ikarus sprowadzony na korzystnych warunkach

"A jak sie dobrze rozpedze to maluch zaczyna leciec nad ziemia"

Co za artykuł ...
Pewnie gazeta metropol, metro albo inne jakieś gówno (artykuły o niczym)

Express ilustrowany

gdybym mieszkal blizej to moglbym sie z gosciem zalozyc o skrzynke piwa ze go zrobie moim maluchem jak male dziecko

ja wiem czemu on leci nad dziurami bo ma taką moc, że tylko dyfuzory z F1 pod całym autem by go utrzymały ale niestety nie ma założonych

Tym powinen się zająć Maciej Trojanoiwski.

PS: A ty kogo wiząłes w tym tygodniu ? Może sąsiadke w wannie ?

[ wiadomość edytowana przez: dooh dnia 2005-02-21 00:02:52 ]

ja nie raz "wezme" kogoś ale tylko przy ruszaniu bo potem już nie mam szans jak ktoś ma dobre autko

Ale artykuł kichowaty, na zapełnienie strony . Express trochę zbliża się poziomem może do FAKTu... Tylko cena gazetki nie ta.

ja ostatnio "wziołem" Audi A4 1.8T ale stało przy ulicy, bo kumpel akurat poszedł do sklepu