MotoNews.pl

[z cyklu chwale sie] Fiat 126 Rally EVO II 900ccm ;)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No to sie pochwale moja rajdówka Nie jest to finalna wersja i jesczez duzo, duzo, duzo pracy mnie czeka
Słop został zrobiony przez Przemo Motorsport czyli przez naszego Przemusia... Znaczy sie generalnie to ja mialem robic go ale Przemek jak zobaczyl moją chec do pracy to sam to praktycznie zlozyl a ja sie zajalem duperelami

Rury od chłodzenia

Komputerek i spółka

Silniczek

Chłodniczka

I zapas nawet sie miesci

A tak wyglada wlocik Oczywiscie bedzie przesłoniety siateczką

Wnetrze Jeszcze nie dokonczone Beda boczki w drzwiach i wiele innych bajerów miedzy innymi klateczka

Obrotek

no no rześko to wygląda

zajebiście Kuner kolejny swapik zaniedługo 650 bedzie wyjątkiem a to mocowanie silnika gdzieś już widziałem Pozdrawiam

mniam, dobre rozwiązane z obrotkiem i prędkościomierzem u pilota . widziałem to juz u black pantery i w paru innych rajdówkach ale u Ciebie porządnie to zrobione. szykuje się kolejna wymiataka na kjsy

Po co szybkościomierz pasarzerowi ???

Cytat:
2005-01-16 21:18:13, Jesion128 pisze:
Po co szybkościomierz pasarzerowi ???

Pilot na dojazdówkach widzi za ile kilosów itd trzeba gdzies tam skrecic.. Tam bardziej chodzilo o ten licznik przebiegu co mozna zerowac a nie o predkosciomierz.. to taka prowizoryczna halda

no tak i zostaje jeszcze to że prędkościomierz gdzieś musi być bo inaczej pan władza może się zezłościć no i przy nadgorliwych działaczach badania też nie przeszłoby a tak wszysztko jest si

no fajnie. sam silnik to nie wszystko. co zrobisz z resztą??

Rozumiem euforie z posiadania swapa
Ciekaw jestem jak to chodzi w porównaniu z tradycyjnym gaźnikowcem

Cytat:
2005-01-16 21:36:08, rogacek pisze:
no fajnie. sam silnik to nie wszystko. co zrobisz z resztą??

Duzo, duzo, duzo, duzo...

Bilsteiny wsadze moze w nadchodzacym tygodniu jak znajde czas, bo moj aktualny zawias dawno temu sie skonczył, a bile leza juz w garage...
Klatka obowiazkowo bo troche budy mi szkoda...
Wnetrze musze doprowadzic do całkowitej kultury choc i tak juz jest lepiej-załujcie ze nie widzieliscie tego co bylo wczesniej
Odchudzic jeszcze bardziej furke-troche diaxem, troche plexi i fajnie wyjdzie
Tarcze z przodu obowiazkowo. Hydrauliczny reczny takze...
No generalnie długoby wymienaic co chce zrobic jeszcze. .wsyztsko zalezy od kasy, postaram sie to zrobic wszytsko jak najszybciej

własnie - komp VS gaznior...u mnie gaznior bo zawsze mozna go podkrecic...a jakz kompem?>?>

No to kolega juz "klasa II"

Ciekaw jestem ile jeszcze jest w klubie 650 Chyba już niewiele. Rajdówka jak się patrzy teraz tylko doprowadź wszystko do pożadku i wio na przegląd a potem na jakieś KJS żeby dobrze przetestować fure

Cytat:
2005-01-16 21:54:03, Kuner pisze:
Wnetrze musze doprowadzic do całkowitej kultury choc i tak juz jest lepiej-załujcie ze nie widzieliscie tego co bylo wczesniej Odchudzic jeszcze bardziej furke-troche diaxem, troche plexi i fajnie wyjdzie

Przede wszystkim wydłub tą matę bitumiczną ze środka...

bardzo ładny słapik będzie jak dokończys środek , jak dla mnie wszystko ok

Cytat:
2005-01-16 22:09:03, eLMo126 pisze:
No to kolega juz "klasa II"

Teraz już pierwsza klasa. Przynajmniej w Warszawie wywalili ten podział i 1 klasa jest znowu do 903ccm w nowym roku. Nie wiem jak w iinych okręgach.

A co do Kunera Rajdówki to złom straszny. Widziałem ją. Ledwo się to kupy trzyma. Nawet nie jeździ. Silnik faktycznie odpala, ale to tyle co mógł mi Kuner zaprezentować. A na zdjęciach ładnie wygląda bo je w photoshopie obrobił

bardzo sympatyczne autko tylko środeczek i będzie maksymalny wypas
POZDRAWIAM!!!

Kuer - czy ty masz nagrzewnice podlaczaona tak jak u mnie? Powrot duzym wezem?

PS. Tylna belke jakbym juz gdzies widzial

ale jest taśmex tjuningowy na liczniku od strony pilota tooo juz diametralnie zmienia postac rzeczy

Jak sie wszystko dokonczy bedzie wypasiona rajdoweczka
,ale silniczek juz jest i to jest najwazniejsze
Pozdro!!!