Zvoleń2004, FILM!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Klub Terytorium126p
ma wielką przyjemność zaprezętować wam film ze zlotu Fiatów126p w Zvoleniu2004 (jest dość duży 47min., 433MB, DivX 5.2)

W razie problemów z odtwarzaniem należy zainstalować najnowszego DviX'a 5.2 lub (na słabszych kompach) filtr DirectShow - FFDShow.

Film jest do zgrania z naszej oficjalnej strony www.terytorium126p.pl
(ze względu na dużą objętość filmu proszę nie podawać bezpośrednich linków ponieważ będą tworzone mirroy podpinane pod link na stronie).

Mam nadzieję że się wam spodoba - może nawet przyłączycie się do nas

kurde, duży dość

p.s. jak tylko zacznie się tu bydło to

Mam jakies dziwne problemy ze sciagnieciem tego filmiku
Sciagnie z 2 Mb i zrywa połączenie.co jest??

no mnie sie ssie z predkoscia 523 KB/sec - ale wiecie ja to mam tam uklady :

Ja już ściągam. Mam 12% i nic nie zrywa. Wszystko w porządku.

68 % sciagam od jakiegos czasu 4,12 pisze na flashgecie ze juz sciagam......

1,5 mb/s zciągałem 10 minut i gówno widze........

nie mam tyle miejsca na hdd

u mnie sie sciaga z transferem 40 kilo jakies pare godzin i teraz zostało mi jeszcze 30 min do konca

buehehehe ja korzystając z okazji gorąco polecam do przeczytania terytorialnej dyskusji nad tym, czy dać nam tu na forum linka...
szare ludy bardzo sie obawialy... ale jednak!!
Terytorialni brawo za odwage

Stasiu zabiłeś mnie. Grajcie szarym więcej szarym

Masz ustawianie kolorów w monitorze, nie??? to mozesz sobie go na szaro przerobić

Cytat:
2004-11-03 21:13:28, MCQUEEN pisze:
buehehehe ja korzystając z okazji...

Lepiej skorzystaj z okazji i odnieś butelki do monopolowego bo nie dostaniesz kaucji z powrotem...
Widzę że topic i tak schodzi na psy, brawo dla stasia i mcqueen'a!

Lepiej chłopaki zajmijcie się waszym spotem...

Jeśli ktoś ma problemy ze ściąganiem filmu to możliwe że przez duże obciążenie serwera, najlepiej poczekać i spróbować nocą...

[ wiadomość edytowana przez: M_a_x_X dnia 2004-11-03 21:53:15 ]

D N O ! ! ! to ich szczyt...

Prosiłbym o usuneicie postów nei dotyczacych filmu.
Zlot był podobno super i nei mozna przez kilku ............... self censored zamykac kolejnego tematu.
Jezlei nie potraficie to podpowiem ( do modów ) usuwa sie posty i po kłopocie .....

słuchajcie sciagłem ten film ale nigdzie go teraz nie moge znalezc gdzie on mugł sie sciagnac ??

Spróbuj kliknąć na nim ponownie i zobacz gdzie domyślnie zgrywaj ą się pliki...
Innym sposobem jest przeszukanie dysku w poszukiwaniu pliku " Zvolen_divx.avi "

Cytat:
2004-11-03 23:07:29, M_a_x_X pisze:
Spróbuj kliknąć na nim ponownie i zobacz gdzie domyślnie zgrywaj ą się pliki... Innym sposobem jest przeszukanie dysku w poszukiwaniu pliku " Zvolen_divx.avi "

wtym sęk ze przy sciaganiu nie pisało gdzie sciaga ,wyszukuje taki plik jak napisąłes i go nie ma to co ja kurwa sciagałem przez tyle godzin

Witam. Ściągnąłem , obejrzałem i powiem , że imprezka nawet fajna... Kurcze , szkoda że nie ma takiego zlotu Kantów...
Podobały mi się Malce : Kazy ( oczywiście ) jestem pod wrażeniem tego przyspieszenia , taki jeden czerwony na lawecie na alufelgach , ten z naczepą oczywiście i taki zielony ( seledynowy ) ze sprzętem grającym , ale również z konkretnym motorkiem z tyłu... aha , i jeszcze ten słowacki czerwony na alufelgach " Formula "...też był ładnie zrobiony...
Naprawdę super impra , pogratulować tym którzy byli...
Pozdrawiam. Piotrek.

[ wiadomość edytowana przez: Peyyoo125 dnia 2004-11-03 23:20:06 ]

No widzicie - a ja od 2 lat trabie o tym zlocie i ze jest fajnie. Niech zreszta sam MaXX powie ile go musialem namawiac, zeby pojechal i jakie ma wrazenia po zlocie

Potwierdzam
Jak byłem w Wa-wie to Żuraw się ze mną spotkał i najpierw przekonał mnie do zlotu, a potem żeby utrwalić rozmowe przewiózł mnie swoim autem po wawi... wróciłem do Łodzi i potem zaczeliśmy się sami nakręcać nawzajem...
Tuż przed wyjazdem okazało się że niestaty nie mogę jechać swoim "potforem" ... przynajmniej dzięki temu że nie prowadziłem mogłem trzymać kamerę w ręce