Kupie ANTENE

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam panowie czy ktos z was moze kupic mi antenke do Espero chodzi o sam bat. Tu gdzie mieszkam jak pytam w jakims sklepie o sama antenke to wszyscy mowia ze jest dostepna ale z calym osprzetem a ja wiem ze idzie kupic sam bat. Jezeli ktos z innego miasta moze udzielic pomocy i kiupic takwe cos?? Pozdrawiam

czesc
sory ze nie odpisalem ale bylem tak zalatany ze bajka
jutro sie zorientuje czy sa
jesli beda to robie zakup i dam ci namiary na moje konto
ostatnio byly cos kolo 45zl wiec 50pare wychodzilo z wyslaniem
Marion
czy dalej jestes zainteresowany?

Ello jak najbardziej jestem zainteresowany. Ten bat to wystepuje raczej razem z tym zabkowanym listkiem no nie??

Cytat:
2005-01-25 18:10:17, RedDRAGON pisze:
Ello jak najbardziej jestem zainteresowany. Ten bat to wystepuje raczej razem z tym zabkowanym listkiem no nie??

Dokładnie.. z tą calą listwą zebatą... ja na wiosne jak bede opylał espero to wymienie sobie.. w katowicach takowy kosztuje ok 58zeta

Witka i jak jest dostepna ta biedna antenka czy raczej nic z tego???

Wtrące się do tematu ,ja swoją antene rozebrałem i złamałem tą zembatke i bat się tez rozpołowił ,z tego co czytam to te części można kupić .tak?

Wymienisz bata i antenka Ci będzie śmigać. Jest problem z dokupieniem bata mnie się udało dostać jakimś cudem . Jeżeli nie możesz go dostać to uśmiechnij się do Cezariusza.

maja byc w piatek lub poniedzialek
jak beda i poznam cene dam znac

czekam niecierpliwie na wiadomosc!!!!

Oto sklep internetowy, gdzie kupisz antenę, lub sam zatarty bat

http://www.daewoo.win.pl/eshop/store.php?cat_id=104&catname='Anteny'

Pozdro...

Byłem tam na tej stronie i nic takiego nie ma.

W sklepie w Wawie na ul. Kotsisa lub obok w budzie kosztuje 59,00zeta. Kupowałem ostatnio. Mogę kupic i wysłać na wskazany adres, ale prosze o kontakt na skrzynkę sportsterek@o2.pl. Forum mi w robocie zablokowali WebSense- psia jego mać.
Pozdrawiam

Witam Panowie jade w niedziele na Słomczyn mam tam pare drobiazgow do zalatwienia i moze tam dostane antenke a jezeli nie to bede sie musial usmiechnac do " Sportsterek" o ta biedna antenke. Pozdrawiam.

Kupiłem bat 46zł na al.pokoju.w Nowej HUCIE

Wszystko pięknie i fajnie, wziołem się za rozbieranie tej anteny i doszłem do momentu jak miałem wyciągnąć rurke aluminiową a tu stop ani drgnie.CO ROBIĆ?

trzeba zapewne delikatnie pokrecic w lewo albo w prawo jest tam na tej rurce taka gumka i to zapewne ona trzyma. Uzyj sily i wyjdze

Próbuje ani drgnie zamoczyłem to wszystko w nafcie!

Niestety nie pomogło tej rurki nie da się wyjąć ona jest cała popękana i ani drgnie.Jeśli ktoś ma starą zepsutą antene to ja ją chętnie odkupie razem z tą uszczelką i nakrętką co jest na błotniku.

kupilem 3 maszty bo nie zauwazylem ze HAMAS juz nabyl
wiec 1 idzie do RedDRAGON a drugi do Marion
jeden jest wolny
cena 53zl razem z wysylka

czy można kupic też inne części do anteny np.obudowe z rurkami