Się pochwalę

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
dziś zrobiłem drzwi z węgla do alfa romeo 155 dtm które ważą 2,6kg i są bardzo mocne sądzę że to mistrzowstwo świata włoskie z węgla ważyły 10 kg

Gitara, węgiel to jest to!! Nie powiem ze jest drogi, po prostu narazie mnie na niego nie stać.

Cytat:
2005-02-16 01:18:32, bertonex pisze:
dziś zrobiłem drzwi z węgla do alfa romeo 155 dtm które ważą 2,6kg i są bardzo mocne sądzę że to mistrzowstwo świata włoskie z węgla ważyły 10 kg

chcesz o tym porozmawiac?

moze to byly 4 sztuki?
wtedy jestes w plecy 400g

Jakie koszty?

Pozdro, Koxx.

Ile bys chciał za komplet (2 drzwi + klapa) do 127mkIII ?

klape to ma kibel

Czepiasz się... klapę bagażnika...

o kosztach zapomnijcie wchodzi 6 metrów plecionki po 155 zł metr + żywica specjalna lekka 70 zł kilo złe ułożenie warstwy zewnętrznej = z wyżuceniem tych pieniędzy do kosza ja drzwi skasowałem po 2000 zł sztuka i tak jest to tanio bo gość chodził od pół roku i szukał kto mu to zrobi i wszyscy producenci odmawiali ale powiem wam jedno z węglem to jest kiepsko bo drogi a z maty szklanej (welon + plecionka ) będą może 1 kg więcej ważyły i będą tak samo twarde i wytrzymałe jak z węgla i 4 razy tańsze

bertonex, ja mam takie orientacyjne pytanie o koszty i czy wogóle byś sie podjął, zrobie atrapy (plastikowej) do 128 sport coupe. Wzór miałbyś w Krakowie. Jest to realne ?

wszystko ok. tylko kto będzie wycinał te wszystkie kratki raczej nie bo jedną to nie opłaca się robić minimum 10 przy odniorze wszystkich dziesięciu na raz ale raczej nie

myśle ze sprawa 10 sztuk jest realna.. mój post wisi ze 30 minut a już jest 2 chętnych.