Gdzie mozna zregenerowac Cabrio

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam caly poszarpany dach w swoim MK IV. gdzie mozna to zregenerowac albo kupic nowe?? i ile takie cos bedzie kosztowalo? Musze to zrobic jak najszybciej bo juz nie moge na to patrzec

ja ostatnio (pazdziernik) robilem nowe poszycie za 700zl jak byś byl zainteresowany to wal na gg albo na maila

ostatnio Bobo-TM ogłaszał się na forum, że robi nowe dachy do cabrio za 800zl......o ile dobrze pamiętam i to jest bardzo dobra cena

od Bobo-TM dostałem namiar na zakład w Żarach. O ile te dachy które teraz oferuje są robione gdzie indziej to można spróbować, ale ten tapicer z Żar to masakra. Robiłem u niego dach. 1200 zł o ile pamiętam. Nie dość że wyglądał fatalnie to był w niektórych miejscach pomarszczony oraz miał krzywe szwy. Najpierw ponadrywał się przy tylnych szybkach (po miesiącu używania). Drugi dach w ramach gwarancji zrobiony od nowa - to samo. Skończyło sie po niecałym roku i wymianie dachu na zwrocie pieniędzy. O ile do uczciwości tego Pana który to robił nie mogę się przyczepić to do jakości oferowanych usług tak. Ostatecznie kupiłem dach w Szczecinie www.tapicerstwo.pl i jest o niebo lepszy - po prostu jak oryginał tylko cena też z innej półki.