Hej prawo sie zmienia Czy to prawda???? Sami zdecydujcie!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ej mam takie mmałe pytanko słyszałem że ma weść ustawa o jakikolwiek tuning aut fabrycznych tzn że nie będzie można nawet przyciamnić tylnych szyb no ja pierdole
Kluciłem sie z tym kolesiem co mi to powiedział ale ja stoje przy tym że narazie znieram kase a jak coś to ja sie na tych debilach z rządu zemszcze
No kto jest taki głópi żeby zabronić tuningu no pozbawiają nas wolności w poglądach Podobno że stany chiny i KLanada już podjęły taki e kroki w tym kierunku ku wycofaniu tuningu Ale to u na snie przejdzie co nie no sami powiedzcie
Ja już chciałem coś zmieniać a tu tak ale i tak zaczne po powrocie przypływu kasy normalnie jebąć tych debili
jak wyjdzie na to że to co ten koleś mówuił to go tak opierdole że hej. Mówie wam to mu nie prejdzie Naraie i pozdrawiam. A
AA
Ps.
Za jakiś czas u każe się moja prywatna strona serdecznie zapraszam. akle to jeszcze troche czasu zanim wejdzie do sieci
ty,mczasem żegna was wqurwiony Fietkus Dj-Zozo

OD MINIO: JESZCZE JEDEN POST Z JAKIMKOLWIEK PRZEKLENSTWEM DOSTAJESZ BANA NA 30 DNI NA POCZATEK

[ wiadomość edytowana przez: MINIO dnia 2005-02-20 15:40:02 ]

Po pierwsze na forum sie juz nie przeklina i trzyma zasady że jesteśmy kulturalni, a po drugie jak to wejdzie to dopiero bedziemy sie o to martwić!! Jestem pewny że taka ustawa nie wiejdzie!! albo wejdzie tak jak prawojazdy od 16 lat które wchodza już 4 rok i nic !!

Cytat:
2005-02-18 22:44:16, Fietkus pisze:
Ej mam takie mmałe (ciach)

Ej piłeś coś ? Bo ja tak .....

P.S.
I popraw swój profil bo wstyd, straszny wstyd .....

[ wiadomość edytowana przez: beeep dnia 2005-02-18 22:57:55 ]

Ej a w domu wszyscy zdrowi ?

Edit: dodałem "ej"

[ wiadomość edytowana przez: Marek dnia 2005-02-18 23:07:00 ]

Tak , jak widac rodza nam sie nie tylko dyzlegdydzy, ale jeszcze sabotarzysci, rzec mozna "Jestem maly Talibanek, mam granatow caly dzbanek" . No wykrzycz to z siebie, jak to sie zemscisz na tym rzadzie? Druga kwestia co to jest "wolnosc w pogladach" i jak to sie ma do tuningu? Przeciez nikt nie zabrania myslec o tym jaki tuning jest dobry...

Az chcialoby sie powiedziec "Rabnij sie pan w leb, panie Lebiedz", ale oczywiscie tego nie powiem .

Co do profilu:

1. Co to jest Bęzyniak???

2.dokonane modyfikacje: profesionalne Car Audio,

opis systemu audio:
disc man , Cassete adapter, wzmacniacz 2x 50w RMS z filtrem basowym a w bagarzniku 2 kolumny domowe 8 ochm 110 W (djae tak rze aż samochodem trzęsie)

Troche inaczej definiujemy chyba to slowo (profesjonalne).