Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Artim3 BMW Member BMW E-34 Chełm | 2005-03-06 13:17:11 Witam wszystkich czytających ten post ciekawostka dla posiadaczy 525i 89 i nie tylko właśnie wczoraj byłem zaciekawiony przewodami znajdującymi sie obok zbiornika paliwa i stwierdziłem że są niezbyt w dobrym stanie a że ludzka ciekawość nie zna granic to ruszyłem jeden z nich i BUMMMMMMMM okazuje sie że producenci autka zamontowali metalowe przewody do wyrównywania ciśnienia zbiornika a że swoje latka juz mają to poszło paliwo na glebe zajrzyjcie pod zderzak z tyłu na zbiorniku tam są te przewody żebyście nie mieli niespodzianki jak ja i 15 l wachy na początek w glebe!!!! ja już wymieniłem na igielitowe ![]() ![]() |
![]() Artim3 BMW Member BMW E-34 Chełm | 2005-03-06 13:31:32 może sie rombłem z tym igielitem ale w każdym bądz razie jest przekroje 8 i elegancko sie formował i robota właśnie była na dworzxe przy -3 stopniach haha myślałem że ohujeje hahaha one w każdym bądz razie są do różnych takich właśnie jak olej i bensyna ![]() |
![]() Artim3 BMW Member BMW E-34 Chełm | 2005-03-06 17:51:13 wszystko sie zgadza inne tez bedą do wymiany ale jeszcze nie wyglądają jak te przy zbiorniku no coż moje autko juz ma pare latek ![]() ![]() |
zyggy BMW Member E34 520i 24V Warszawa | 2005-03-06 18:11:54 Wymiana długich przewodów metalowych (zasilający i powrotny) też nie wymaga wymontowywania zbiornika paliwa. |
![]() Artim3 BMW Member BMW E-34 Chełm | 2005-03-06 21:17:26 zyygy to byś sie zdziwił fakt można tylko opuścić zbiornik i z góry sie dostawać ale żeby mieć pewność ja wolałem wymontować tą bestje z autka i zrobić też inne oględziny a wiadomo jaka jeszcze niespodszianka mnie i innych czeka ![]() ![]() |