Sprzeglo jakie i za ile? Valeo to lipa?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Masz kogos niedrogiego kto mi wymieni sprzeglo ( wszedzie chca 300zl) moze ktos zna miejce tansze (wawa).

Ale mnie denerwuje sprzeglo...

Moze ktos wymienial sperzeglo i ma do tego warunki ja chetnie pomoge -zawsze cos taniej a ktos moze sobie tez cos zarobi.

Pozdrawiam

Cze,
jezeli chcesz sie przejechac do Grodziska Maz. to zrobia Ci tam za 150 pln. ja robilem na poczatku lutego.Chlopaki maja warsztat, wlasciwie garaz ale robia praktycznie wszystko, nawet tam lakierowalem blotnik i jestem zadowolony. jak chesz namiary na nich to przeslij mi maila na : ciezkir@wp.pl

pozdr.
Robert

miałem valeo w poldku i polecam......

kosztowało ok 400 zł z wymianą (rok chyba 96-98....)

pozdro

Ojciec w Peugeocie na Valeo przejeździł 270 tysięcy km jakby co.

Ja orginalnie miałem założone sprzegło GM Luk, wymieniłem na valeo kosztowało ok 140 zł, ale wymieniłem na nie tylko dlatego ze musiłem miec juz samochód a zamawiłem japońskie sprzego które niedotarło i niemogłem juz czekać. Dobry jest sash ty;lo że ponad 2 krotnie droższy od valeo ponad 300 zł. Valeo do normalnej jazdy może być podobno było to sprzegł które daewoo montowało w esperach na polske.

Ja mam założone w bravie valeo i sobie chwale.

Dziekuje
Kupilem Valeo i jutro punkt 9:00 wstawiam do roboty Esperynke.
250zl wymiana + kompletne sprzeglo 300zl nigdzie taniej nie dalo sie kupic a troche obdzwonilem hurtowni.
JAK BY CO MAM FAJNY SKLEP DO DAEWO I CHYBA NIE DROGI w Warszawie polecam.
Jak cos to na maila podesle.

Mysle zeby zagadac z gosciem jeszcze zeby ludzie z klubu mieli znizke jeszcze... co o tym sadzicie?

Koles ma generalnie wszystko bo sprowadza od zółtkow