Bede w Krakowie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam w poniedzialek wybieram sie do Krakowa.Ma ktos moze ochote sie spotkac na jakims piwku/kawce ?Jade zawiezc znajomych na lotnisko (tak na marginesie to jak dojechac jadac z lublina na lotnisko ?) ale nie znam Krakowa

Hej - niestety w poniedziałek jadę na śląsk- wiec jesli będziesz do poźnego wieczora - to chętnie wpadnę.
Na lotnisko? bardzo łatwo trafić - Jesli pojedziesz od strony Sandomierza - to cały czas kieruj się na wrocław Katowice( cały czas masz taką sobie dwupasmówkę, a na oststnim rondzie ( przy makro) jedź na autostradę ( nie przejmuje się ,ż jest napisane płatna- bo na lotnisko zjedziesz przed bramkami.Jak już będziesz na autosradzie to musisz zjechać na pierwszym zjeździe w kierunku na CHYŻNE ,ZAKOPANE < KRAKÓW- PD ( co u naszych drogowców znaczy krakó południe) i zaraz potem zjeżdżasz znowu na pierwszym zjeździe na lotnisko, któe będziesz już widział
Paweł

A szkoda wielka bo bardzo Cie chcialem zobaczyc Pawełku Ale moze w takim razie jest inny chetny- no prosze prosze nie pchajmy sie wszyscy zdaza .
Cytat:
Hej - niestety w poniedziałek jadę na śląsk- wiec jesli będziesz do poźnego wieczora - to chętnie wpadnę.

No tu wlasnie jest raczej problemik bo raczej bede wracal wieczorem z moim super pilotem (moja Kasia ) Chociaz chodzi mi jeszcze po glowie szalony plan noclegu w ZakopaneM.Wieczorkiem pojechac z Krakowa a na drugi dzien polazic po Zakopcu i wrocic wieczorem Mam super kwatery jeszcze z wyjazdu jesiennego.Musze pomyslec

Widze ze nie ma chetnych -szkoda .Ale trudno sami sobie pozwiedzamy Krakow Niemniej jednak jalby ktos chetny na spotkanie sie pojawil to zapraszam Bede okolo 11-12 w Kraku.Moj numer fona 605430651

No i widze ze nadal nie ma chetnych -trudno.Skoro nikt sie nie chche spotkac na kawke to poradzimy sobe sami

mysle ze to przez brak czasu Ja np niedawno z pracy wrocilem

a bedziesz moze wczesniej tak do 10 bo potem jestem zajety

sam wiesz nowy semestr sie zaczyna a ja jeszcze poprzedniego nie domknalem Ale jak bys wczesniej dal rade dojechac to mozemy na chwile sie styknac

jak by co to jutro sie zgadamy

Hm no wyjezdzam wsumie rano bo okolo 5 (kumpel ma byc na 12 na lotnisku) ale zima wiec lepiej wczesniej oczywiscie.Takze nie wiem o ktorej bede.Mysle ze raczej po.Oczywiscie rozumiem sesje bo sam jestem studentem (to jest ostatni tydzien mojej dziekanki ).

moze jak sie uda to przed 11 jeszcze tez moglibysmy sie styknac ale to juz zalezy jaka bedzie droga i na ktora bedziecie w Kraku UWAZAJCIE NA DRODZE I MILEJ JAZDY

Ewentualnie do jutra

acha a tak przy okazji to ktoredy bedziecie przez Krakow jechac To moze gdzies po drodze sie spotkamy i pogadamy np w okolicach hotelu KRAK

po przypuszczam ze skrecicie w opolska i na rondzie obok MAKRO pojedziecie prosto do A - 4 i balic TAK???

mozemy obok MC DONALD'a przy Kraku sie styknac ja powinienem byc w okolicy !!!

[ wiadomość edytowana przez: Michal_Krakow dnia 2005-02-13 23:58:03 ]

Tak ta droga bede jechal.Wiec jezeli bede w tym czasie to sie jakoz odezwe.Pusc smsa jakos to sie odezwe.Pozdrawiam

Noi sie spotkalismy na krociutko ale zawsze

Jasiu pozdrawiamy Ja i Agatka

Moze uda sie jeszcze spotkac jak mowilismy

Hej jasiu !!!! Dzięki za telefon - ale niestety - w ciągu tygodnia nie mam zbyt wiele czasu i niestety nie mogłem się z Tobą spotkać.
Nie wiem jak jutro mi się poukłada - bo jak Ci mówiłem rano znowu jadę do Pszczyny a potem - jesli będzie potwierdzenie - na noc w kierunku Litwy. Ale może sie uda
Życze miłego pobytu w Zakopanem !!!!!
Paweł

A witam wlasnie wdepnalem do domciu Wyjechalismy sobie z Zakopca zeby mniejszy ruch byl i bylo calkiem spoko.Troche miejscami sliskawo ale generalnie git.My tez pozdrawiamy tzn.ja i Kasia, bardzo milo bylo sie spotkac.Z Pawelkiem niestety sie nie udalo ale coz mam nadzieje ze moze w niedziele ? Wybieram sie znowu w Niedziele odebrac tego samego kumpla z Balic.Dzisiaj mialem pierwszy raz na nogach narty i calkiem niezle chyba sobie radzilem.Tylko 2 razy mialem upadeczek ale tyto na samym poczatku bo nie moglem sie zatrzymac i wolalem wymusic upadek .Aha a co do samarki to spisala sie na medal.To byla pierwsza wieksza trasa tym samochodem i musze powiedziec ze jezdzi sie miodzio .Pozdrawiam

No to fajnie ,że dojechaliście szczęsliwie
Może w niedzielę się uda jakieś małe spotkanko - mam nadzieję,że na lotnisko trafiliście bez problemów - zresztą - Michał Wam pewnie pomógł
Jesli chodzi o narty - nie bój się - do góry na pewno nie polecisz
Pozdr
paweł

No ja bede w Kraku znowu w nedziele wiec mam nadzieje ze sie w koncu spotkamy jakos i ze jeszcze ktos dolaczy

tym razem w niedz jestem w pracy i na to juz nic nie poradze

Poradzic moge jedynie abym nie rozrabial czesto

Jeszcze raz DZIEKUJE za spotkanie milo bylo poznac

Wiem ze nast razem bedzie milej

Kontynuuje w tym watku chociaz widzialem drugi o podobnej tematyce Jutro bede znowu w Krakowie od okolo 10 do 14 ma ktos ochote na male spotkanko ?

No trudno widze ze tym razem frekwencja calkiem zerowa ;] W zeszlym tygodniu Michal byl a teraz nikogo.Ide spac bo rano wyjazd.Dobranoc

Jasiu z powodu pracy nie dam rady

Szkoda bo chetnie bym sie spotkal na dluzej

moze nast razem sie uda !!!

trzeba było na kolegow poczekac szubrawco