Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Hegemon Łada Samara 2109 Dębica | 2005-02-20 10:52:12 Witajta ![]() Grzebiąc w instalacji znalazłem w szkrzynce bezpieczników puste miejsce na przekaźnik K4. Znalazłem w serwisówce opis. Piszą tam, że zamiast przekaźnika można zastosować zworki. Wszystko pięknie ładnie ale ja nie mam w tym gnieździe żadnych styków. Po rozebraniu skrzynki nie znalazłem żadnych śladów uszkodzenia. Brak styków wydaje sie być fabryczny. Pare rzeczy mi jeszcze nie działa np. tylnia wycieraczka, wycieraczki reflektorów. O co chodzi z tym K4 ![]() |
![]() Hegemon Łada Samara 2109 Dębica | 2005-02-20 19:10:17 I wszystko jasne ![]() W prawdzie lampy działają ale sprężarka coś na wysokich sie dławi. Może to przez brak K4. Hmm... |
![]() Jasio SYMPATYCZNY GOŚĆ sluzbowka :) Lublin | 2005-02-20 22:15:38 Ja tez ostatnio u siebie otworzylem skrzynke i jest jedno gniazdo ze zworka.U mnie jest to miejsce na przekaznik do wycieraczek/spryskiwaczy reflektorow.Jest tam wsadzona zworka (wycieraczki dzialaja ale bez spryskiwacza) Musze pokombinowac ![]() |