20.II.2005- Ak orgaznizuje po raz drugi kjs

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
20.II.2005- Ak organizuje na placu centrum kjs zaczyna sie o 9:30
narazie mam tylko tyle informacji!! czuczu startujemy bierzemy oponki i ognień !!

będzie śnieg ?

prawdopodobnie w przyszłym tygoniu ma coś jeszcze dosypac to morze im sie uda impra !!

hmm moze sie zjawie - tylko by poinformaowali cos o tym a nie liczyli ze sie ludzie z nieba zjawia

[ wiadomość edytowana przez: Pingu dnia 2005-02-12 21:55:17 ]

Zawsze mnie to dziwi. Podobno tyle wydaja na organizacje, a co z reklama?? Powiedzcie, bo jestescie na miejscu, widzieliscie jakies reklamy na miescie przed ta poprzednia "proba"? Moze nie chca sie zgasic jak juz pelno ludzi zjedzie a zero autek, sam nie wiem...

P.S. Ladny maja za to budynek glowny, przystanek od Watu, taki wypasik z zewnatrz .

Koszt takiego prowizorycznego kjsu to 10 - 15 tys złotych - bez komentarza

Za ta kase majac na organizacje zrobilibysmy zlot jakiego podkarpacie nei widzialo...

ja sie dowiedziałem bo z początku mi kumple powiezial ale wiecie plotki to ploki i nic nie pisałem!! kiedyś se oglądałem telewizor i rzuciłem chwile na diane i tam było ogłoszenie!! więc napisałem !!

Cytat:
2005-02-12 22:51:17, CZUCZU pisze:
Koszt takiego prowizorycznego kjsu to 10 - 15 tys złotych - bez komentarza Za ta kase majac na organizacje zrobilibysmy zlot jakiego podkarpacie nei widzialo...

Heh Czu bo my jak samarytanie, a u nich nie wiem jak jest, wiec sie nie wypowiadam .

Cytat:
2005-02-12 22:51:17, CZUCZU pisze:
Koszt takiego prowizorycznego kjsu to 10 - 15 tys złotych - bez komentarza Za ta kase majac na organizacje zrobilibysmy zlot jakiego podkarpacie nei widzialo...

chyba jakiego polska nie widziala

Cos czego nie bylo w podkarpaciu juz zrobilismy

ja mam tylko nadzieje ze Kosa sie pospieszy i mi autko do niedzieli skreci i bede mogl przyjechac.

A jak snieg bedzie i AK ze wpisowym nie zaszaleje to moze cosik by posmigal sobie

siema wszystkikm! mam pytanko mianowicie czy będzie ten kjs i czy będzie warto się tam zjawić!

Wjazd za friko.
Mysle ze warto dla samej zabawy !!!!!

Mnie nie bedzie

Nie sadze aby zrobili cos wartego abym z sacza gnal

Adamo wiesz corek + snieg to tak jak i mój malec imo bez sensu.
Lepiej zrób porzadnie corka i wtedy pokazesz co potrafi...

Ja jade z rzeszowiakiem z nudów...

jasne tylko i wyłącznie z nudów!! może wywalczymy jakieś pierwsze miejsca !!

Chce byc wyzej niz na ostanim miejscu.
Ostanim razem dałem se siana przez linke gazu ...... Tym razem staram sie doprowadzićto jako tako do ładu

dzis na telewizji diana jak nie ma programów sa ogłaszenia i jedno brzmi tak

zaproszenie
automobil klub stalowa wola zaprasza na zimową jazde sprawnosciowa która odbedzie sie 20 lutego 2005 na parkingu p.h."centrum"ulica niezłomnych.. starrt godzina 9 00

wiec jest ogłoszenie i zachecanie do wjazdy a wy mówicie ze nie ma ogłoszen
fakt faktem nikt chyba za czesto nie czyta tych ogłoszen mi akórat sie nudziło ijakos tak zerknołem

mam pytanie ktos jeszcze startuje????
i czy duzo bedzie osób z klubu ????

ja dziś byłem a Ak i sie wszystko wypytałem!!
start jest za darmo, i wszystko sie bedzie działo na cnetrum!! rozanie nagród ma być koło 14:30 także taka jazda żeby sie pobawić !!

9,00 ???
odprawa kolo 8,30 to ja odpuszczam sobie za wczesnie

no to ładnie kurde widzicie jaka pogoda a myślałem juz bedzie ładnie!! ale dobrze że przynajmniej zimówki mamy !!