MotoNews.pl
2 Przerejestrowanie nadwozia ? (84260/0) - PT

Przerejestrowanie nadwozia ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich
Mam pewien dylemat troche słabo z budą w moim malcu (belka i "pare dziurek") koszt naprawy całej kaloseri kolo 150-200 zł a mam okazje kupic cale nadwozie z malca zrobione na cacy za 100 zł i teraz problem czy jak bym wziol ta bude to jak pujde przerejestrowac to beda jakies problemy jak sa wszystkie papiery ? chodzi mi o to czy bude idzie tak zmieniac jak silnik czy jak troche zielony z tego jestem :/
z gory wielkie dzieki za pomoc

Jesli masz wszystkie potrzebne papiery to nie powinno byc problemu. Chociaz sam nie wymienialem jeszcze budy wiec moge sie mylic
A w swojej budzie podloge bagaznika masz zdrowa?

hehe podłoga bagażnika no wiesz jak w stawisz kolo zapasowe to wyglada na zdrowa tak to mala dziurka 15cm-5cm
krde wymiana tej puszki byla by zbawieniem bo jest naserio w dobrym stanie :/
ok czekam na dalsze odpowiedzi moze ktos bedzie wiedzial cos wiecej

Teraz nie można robić przekładek nadwozia-składaków już nie ma. Jedyne wyjście to załóż do tej budy swój silnik i zarejestruj-silniki można przekładać. Paranoja ale nic na to się nie poradzi

hmm a OC i tablice z tego kaszla co mam leci bajo ? czy moze to przejsc

OC możesz odzyskać ale tablic już nie Swoją starą budę albo będziesz musiał zezłomować albo pozbyć się jej w inny sposób Tablice będziesz mial od tej "nowej" budy i za nią będziesz płacił OC. W świetle przepisów będziesz jeździł innym samochodem z przeszczepionym z Twojego obecnego silnikiem.

Cytat:
2005-02-22 23:39:31, eLMo126 pisze:
A w swojej budzie podloge bagaznika masz zdrowa?

Ponawiam
Choc nie popieram

podloga bagaznika nie gnije, papiery tym bardziej