Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() arturo_soda HF MEMBER Hundai coupe warszawa | 2005-03-14 10:49:22 a dokładnie chodzi mi o opaskę na koło, widziałem coś takiego rok temu w akcji i teraz nie moge tego znaleźć. ktokolwiek widział ktokolwiek wie?
Chodzi o opaskę która ma pomagać w wyjechaniu z zaspy, podjechaniu pod góre w sytacjach kiedy ogólnie sobie radzimy ale mamy 50 metrów pod górke np. Była to gumowa opaska szerokości z 5 cm z plastikową płytka z bolcami, która wypadała na srodek opony zaczepiało sie dookoła felgi z tego co pamietam proste i skuteczne do pokonania paru metrów. Często te pare metrów decydują ![]() |
Jarek_2 HF MEMBER UE | 2005-03-14 11:30:00 coś takiego zdaje się widziałem w "Auto Świat", poszukam w starych numerach |
![]() Tomasz1023 HF MEMBER Getz1.3/i 30 1.4/ Będzin/Clonmel | 2005-03-14 11:43:47 Witam!
Widziałem w gazetce reklamowej Reala lub Carrefoura ostatnio!Tylko nie jestem pewien w której! ![]() |
![]() Kolargol HF MEMBER Hyundai Pony 1,3 GLS wiadoma rzecz Stolyca | 2005-03-14 13:26:35 Czy chodzi moze o spider'y? Przykro mi ale i tak nie wiem gdzie je znalezc.
Ale ale, znam cos lepszego - lancuchy sniegowe w sprayu buahahahahaha ![]() |
![]() arturo_soda HF MEMBER Hundai coupe warszawa | 2005-03-15 11:00:38 to nie jest spider .... nie jest to na całe koło - wyobraźcie sobie coś na kształt gumy o szerokości kilku centymetrów którą w jednym miejscu opasujecie koło zapinająć o felgę...na srodku bierznika na tej gumie jest płytka z bolcami jak znajde dam zdjęcie . ![]() |