7 E32 Z TDS-em

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
marzy mi sie 7 e32 z motorem 2,5 tds choć wiem ze takich nie prodokują. ktos by powiedział niech sobie kupi 525 tds i da spokój ale mi naprawde podoba sie 7 moze ktos slyszal o takiej przeróbce(koszta,sprawy techniczne)to niech napisze
ps. głowny powod to ekonomia

Tez sie kiedys nad tym zastanawiałem, ale bardziej to by mi pasowąło wsadzić 4.0diesla Ale jakie są koszty to nie wiem, silnik pewnie ze 2 tyś kosztuje, do tego skrzynia, elektornika itp. Jeżeli chodzi o zawieszenie toja stawiam na to że wytrzyma. Tylko czy przypadkiem nie będzie to zbyt mułowate autko!?!

ty jezdzisz 4,0 286 koni to dla ciebie na pewno ale dla mnie mam 3,0 188 km (w gazie to nie wiem ile ich jest ale napewno sporo mniej) włozył bym chipa u goduli robią 2,5 tds na 177km i 340Nm mysle ze to sie lepiej wkreca niz moja na benzynie> a co do silnika common rail to dzwoniłem do goscia z autogiełdy ma 3,0 184km z osprzetem za 8 tyś zł (pewnie by coś spuścił) a skrzynia mysle ze tez[by podpasowała

Jeżeli stać Cie na 3.0 diesla za 8tyś to myśle że znalazłbyś też 4.0d a wtedy masz 256KM i fure jedyną w Europie Sam bym taką chciał. Potarfuj sie, niech Ci zalatwi skrzynie i przekładaj! TO BĘDZIE BAJER! Mam nadzieje tylko, że się zmieści, bo 2.5tds to na pewno. Co do 177KM u goduli to już byłoby nieźle, ale nie zapomnij wtedy że jak byś chciał automata to może go szlak trafić! Już sie z tym spotkałem że facet dał chipa i skrzynie szlak trafił, bo nie wytrzymała większej mocy!