(127) Nowe fotki tył po nowych przeróbkach

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
o tutaj :
1
i tu :
2
dodam ze niebyło myte temu tylny chrom wyglada dziwnie jest igła

ami sie i tak mufler najbardziej podoba;D

A te przeróbki to oprócz wydechu i znaczka, to chromik na światełkach??:>

dobrze zauwazyłes tak jak mówisz

widze ze tasma "chrom" z obi sie spisuje dobrze swietny efekt malym kosztem

bart kto nie kombinuje ten nie zyje a efekt jest

no przeciez u mnie tasma po 4 latach wygladala na lampach praktycznie tak samo jak w momencie obklejenia z przodu pozycje-migacze tez obkleiles?

nie przód czeka na glebe i reszta ale bedzie trzeba cos pomyslec

Ile ta tasiemka kosztuje? jaka jest dlugosc i szerokosc?...napisz cos o tej tasiemce...

fajnie tylko ten wydech jakoś mi nie pasuje, okrągła końcóweczka wydaje mi się, że była by ładniejsza...(ale to moje zdanie )

mnie tasma kosztowala 8 zeta chyba, w OBI... dluga na 25 metrow szeroka na jakies 6 cm to sie zwie chyba "tasma izolacyjna do urzadzen chlodniczych"?? jakos tak...

Fajny patent z tą taśmą podoba mi się. Sądząc po nazwie kiedyś się zastanawiałem, czy tego nie zastosować, ale uznałem że się zniszczy szybko. Widać myliłem się. Spróbuję ponownie.

Cytat:
2005-02-22 19:04:46, owz pisze:
fajnie tylko ten wydech jakoś mi nie pasuje, okrągła końcóweczka wydaje mi się, że była by ładniejsza...(ale to moje zdanie )

tamta to byla porażka.......a za to jak pierdzi teraz;p

Cytat:
2005-02-22 20:15:52, Pat_kdb pisze:
tamta to byla porażka.......a za to jak pierdzi teraz;p

ale nie tamta okrągła co była tylko siakaś inna. Bo ta to mi przywodzi na myśl tuningowane monstra 1.6 75KM Golfy

Ale ja spostrzegawcza jezdem
Taśma jest mega
Ja popróbuje aerografem najpierw....jak nie wyjdzie to taśma

E fajna ta tasma!!!! Wyglada jak by bylo robione fabrycznie Autko nabiera powoli fajnego stajla

mnie sie mufler nie podoba pśakoś jajko nie pasuje do zderzakoof wąskich

kurde paten zdradzony teraz całe F&F do obi po tasmy bart musiałes mnie zdradzic ?? a co do wydechu to przynajmniej teraz wyglada jak wydech wczesniej wygladało jak to mi mówili wazon zajeb... z cmentarza

teraz czas na przód i znowu fotki beda ale to za jakisz czas pozdrawiam i niewykupcie wszystkiego

Właśnie nie wykupcie, bo ja do kanta potrzebuje troszke taśmexa
A wydech...hmm....no nie mój stajl, bo najbardziej pasowałby jak dla mnie seryjny, ale pochromowany
Ale generalnie milusie auteczko
PZDR