Wielki zlot w Turbii

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
A wiec, w sierpniu na lotnisku w Turbii ma sie odbyc ogolnopolski lub nawet miedzynarodowy zlot samochodow ciezarowych i motocykli.

Ma byc to imprezka prawdopodobnie dwudniowa, cale lotnisko do dyspozycji, i teraz jest akcja, bo
dostalismy propozycje przylaczenia sie do organizatorow i stworzenia tam rowniez w tym samym czasie zlotu tuningowego.

Biorac pod uwage ze to co bedzie sie tam dzialo bedzie mega imprezka to ja osobiscie jestem jak najbardziej za tym zeby sie przylaczyc i stworzyc w tym samym czasie zlocik tuningowy.

Piszcie co o tym myslicie !!!!!!!!!!!!!

mino masz racje jest to super pomysł i napewno sie bedziemy swietnie bawic

Ja jestem jak najbardziej za nie ujmujmy sie honorem tylko przylaczmy sie do nich - bedzie sie działo wtedy !!!!!

Elo chlopaki. Mi sie ten pomysl widzi jak najbardziej. A dodatkowy plus to taki ze mozna by wtedy zrobic nasz "jesienno-letni" zlocik

no mi sie pomysl podoba jak najbardziej, wiec laczmy sie. bedzie nas wiecej w kupie a kupy nikt nie ruszy

w sumie można sie zabawić z nimi ale jeśli chodzi o ten nasz duzy zlot to ja bym proponował go oddzielnie zrobić !! to jest moje zdanie !!

No no no , Miniak potrafisz zadziwic . Skad masz te informacje, masz jaka stronke albo cos wiecej o tym?? . Super pomysl i bardzo milo ze taka propozycja padla w naszym kierunku. Mysle ze nie ma sie co zastanawiac, tylko uderzamy i myslimy, a za jakis czas przeniesc watek na glowne, bo teraz za wczesnie .

Cholera nic nie slyszalem o tym, a pare horum motocyklowych przegladam.

Przy okazji jesli ma byc to dwudniowe to panowie nie ma wyjscia tylko bierzemy namioty i imprezujemy . Tak jak Zoomik chcial, bedzie "gleboka" integracja . Panowie myslimy myslimy . Pozdrawiam

Mi powiedzieli ze to bedzie 28 czerwca

A napewno nie bedzie to tym naszym duuzym zlotem

Bedzie to poprostu dodatkowy zlocik.

Niestety taki w stylu, przyjedz-poogladaj.
Bo zabardzo nei ma gdzie tam konkurencji sprawnosciowych robic

ja tak samo mysle jak Adas !!

Jestem oczywiscie za.
Zlot jest 2 dniowy więc całkiem całkiem - naprewno KTSw pokaże że liczymy sie , a jak zwykle frekwencja dopisze.

Nie musi byc zadnych konkurencji , mi tam wystarczy ogladanie motocykli, a i ciezarowki mam nadzieje ze ciekawe nadjada . A moze i swoim baczkiem na dwoch kolkach przyjade . Nie ma to jak zlot motocyklowy, rozumiem ze jakis koncercik i spanie pod golym niebem przewidziane .

... i do bialego rana !
Podoba mi sie ;-D

Wiec daje temacik do dzialu ZLOTY bo z rozpedu wsadzilem go gdzie popadlo, a porzadek byc musi nie ma to tamto

A wracajac do sedna mi tez sie ten pomysl podoba i dam znac ze jestesmy chetni a co dalej bedzie i jak sie to potoczy to zobaczymy.

hymmmmmm..........ja bym się zastanowił po co nam taki zlot takie spotkanie.............po co nam to.............heheeh żartowałem wariaci.......jeztem za.....nawet podwójnie za zazazazaazazazazazazaazazazazazazazazazazaz heheheeheheheheheehehehe

No wiec tez popieram idee 2dniowego zlotu "integracyjnego". Jak najbardziej.
A prawdziwy zlot tuningowy to my dopiero zrobimy.

Pozdrowka

To bedzie dla nasz tak 2 dniowa rozgrzewka przed naszym wspaniałym zlocikiem !!!!!!!!!!!!!!

No i moze Krtt sie przyłaczy, jezeli nam szczescie dopiesze

ja rownierz jestem za jaknajbardziej to bedzie niezla zabawa
a te autka ciezarowe tez beda po tiuningu ??? czy seryjne ??

Kaskader, a co to za roznica w przypadku takich potworow . Ja caly dzien spedzam przy motorach, nie ma to tamto . Ciekawie ile zjedzie ... no i poszukajcie cos w prasie na miejscu, moze akurat cos napisza bo na necie ciemno o tym i glucho :/

Jeśli by to było tak jak mówił minio w sierpniu to STWA SQAD też sie pokaże nowymi furkami po tuningu

Chyba że w czerwcu to niezdąże zrobić samochodu

jeśli oczywiście chcielibyscie nas tam widziec

Gallus ma racje ja też spędze cały ten czas przy motorkach sam jeżdze na enduro