Wolnosc sie powoli konczy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak niektorzy wiedza a niektorzy nie 14 lutego zareczylem sie moja Karolina.Jezeli dobrze pojdzie finansowo to pod koniec roku mamy zamiar sie pobrac.Mam nadzieje ze na obecnosc w kosciele bede mogl liczyc trojmiejskich kolegow.LADnie to by wygladalo,taki spot na takiej uroczystosci.Pozdrawiam.
Jesli ktos ma cos negatywnego na ten temat do powiedzenia niech nie pisze tylko zachowa to dla siebie.Kazdy uklada sobie zycie indywidualnie i wedlug wlasnych potrzeb.

zachowam dla siebie

Franc: gratulacje )) Nowy krok, oby przemyslany i do konca Twoj

Powodzenia... na niechybnie nowej drodze zycia... Od zareczyn do slubu to juz tylko maly kroczek

Uuuuuu ładnie ładnie

Na takim spocie napewno się pojawie - ciekawe czym pojedziesz do ślubu Mam nadzieję, że jakimś Ładnym białym samochodem

Tylko pogratulować ODWAGI

Gratulacje.

Gratulacje i trzymam kciuki za Was .

P(i)Es:
Zaręczyny... A myślałem, ze już się tego nie stosuje...
Ja w każdym zrazie dałem sobie spoqj z takimi ceregielami. Jak to tam czasami jest? Na kolanko przed teściową, proszenie o rękę... nie, nie... to nie dla mnie... lubię Ją (teściową), ale... może nie aż tak .

G
R
A
T
U
L
U
J
E

skoro powstal wątek to tez sie dopisze

24 grudnia 2004 oswiadczalem sie mojej Kasi. Slub bierzemy 30 lipca. Wódeczka juz jest, wiec sprawa zaklepana

No no no no łaaaadnie - GRATULACJE

Cytat:
2005-02-25 10:40:25, Fruwak pisze:
skoro powstal wątek to tez sie dopisze 24 grudnia 2004 oswiadczalem sie mojej Kasi. Slub bierzemy 30 lipca. Wódeczka juz jest, wiec sprawa zaklepana

i dopiero teraz sie chwalisz osz ty podły....

gratuluje

Witam
O qrcze Franc, no no, jestem pod wrazeniem, GRATULACJE

PS mam nadzieję że wiesz co robisz, bo tytuł watku z tą wolnością jest jakby adekwatny

Fruwaku - cos sie nie chwalil?! nooo gratuluje

Mario: prawdziwy twardziel to czeka, az ONA sie oswiadczy
u mnie to bylo na zasadzie "moze bysmy sie w koncu pobrali,co?... To juz ponad 10 lat" - zaznaczam, ze znamy sie z liceum

Gratulacje!! Ludzie co się dzieje? Wszyscy się pobierają Ciekawe kiedy mnie to dopadnie!

Cytat:
2005-02-25 13:36:43, adasco pisze:
Fruwaku - cos sie nie chwalil?! nooo gratuluje

bo to bylo jakies takie bardzo osobistewydarzenie, wtedy nie chcialem sie az tak chwalic. ale teraz uwazam ze to powod da takiej malej dumy mam (tzn bede mial) fajna tesciowa

Ja już się nigdy w życiu nie ożenię, to było pierwszy i ostatni raz

[ wiadomość edytowana przez: kubik_44 dnia 2005-02-25 14:27:35 ]

Raz już ślub wziąłem.
A może by tak wziąć jeszcze raz???
Kto wie???
GRATULACJE
POWODZENIA

Moje GRATULACJE , Sam jestem Zonaty dopiero od 8 miesięcy (czerwiec 19 ) ,nawet moja aldonka ma dzisija Urodziny ,

A tak wogule Ślub uwarzam za jedyne jak do tej pory Wspaniałe wydarzenie w moim życiu.

G R A T U L U j Ę

A tak w ogule jako świerzak służę informacją co za ile i kiedy.

[ wiadomość edytowana przez: marcinb dnia 2005-02-25 15:11:45 ]

stoooooooooooooooooooooooooooooooo lat

Pozdrawiam i gratuluje.

Ja też już jestem zaręczony, a teraz zbieram sobie kase na mieszkanie

PS. Macie jakis fajny pomysl na szybkie wzbogacenie? (oprócz LOTTO)

Cytat:
2005-02-25 15:10:47, marcinb pisze:
Moje GRATULACJE , Sam jestem Zonaty dopiero od 8 miesięcy (czerwiec 19 ) ,nawet moja aldonka ma dzisija Urodziny , A tak wogule Ślub uwarzam za jedyne jak do tej pory Wspaniałe wydarzenie w moim życiu. G R A T U L U j Ę A tak w ogule jako świerzak służę informacją co za ile i kiedy. [ wiadomość edytowana przez: marcinb dnia 2005-02-25 15:11:45 ]

Zbiorczo.
Hehe ciekawe jak było przed godziną "0" ME te koszmary, nocne zrywy Teraz to